Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram.

Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord!

Omvårdnad Gävle Produktionsenheten söker till Rehabiliteringsenheten.

ARBETSUPPGIFTER
Rehabiliteringsenheten inom Omvårdnad Gävle ansvarar för rehabiliteringsinsatser för personer som är inskrivna i hemsjukvård, i särskilt boende för äldre samt korttidsboende i Gävle kommun. Arbetet som arbetsterapeut innebär bland annat bedömning av aktivi-tetsförmåga, specifik träning och behandling, förskrivning av hjälpmedel och handledning. Arbetsterapeuten arbetar med utgångspunkt från kommunens värdegrund med ett individanpassat förhållningssätt utifrån kundens/patientens förutsättningar och mål.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Meriterande är erfarenhet från rehabilitering av äldre. Stor vikt läggs vid god samarbetsförmåga och en positiv inställning till att arbeta i team tillsammans med andra personalkategorier.
Körkort.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse.
Lön:
Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Gävle kommun, Omvårdnad Gävle

Ansökan

Referens:
13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=364e8ee5-e30e-439d-ad05-6212eeec3f62&TK=2829b1d4-8088-4a9c-8163-4bd56fe5aad3
Sista ansökningsdag:
2013-03-22
Övrigt:
För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Gävle kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Gävle kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb