Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Askim-Frölunda-Högsbo ligger i den södra delen av Göteborg och har 53 000 invånare. Vi ger service inom förskola, skola, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, äldreomsorg, hemsjukvård samt kultur och fritid. För oss är det viktigt med kundens fokus och våra 3 900 medarbetare arbetar för att Askim-Frölunda-Högsbo ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll.


ARBETSUPPGIFTER
Vårt arbetssätt präglas av ett salutogent förhållningssätt och patientens delaktighet i rehabiliteringen. Som arbetsterapeut inom kommunal hälso- och sjukvård arbetar du med bedömning och rehabiliteringsåtgärder i ordinärt och särskilt boende.
Sedvanliga arbetsuppgifter förekommer såsom hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassningar, träning, information och handledning till personal, patienter och deras anhöriga. Målet med rehabiliteringen är att uppnå en så god förmåga till aktiviteter i dagliga livet och en så hög livskvalitet som möjligt.
Du arbetar i team tillsammans med sjukgymnaster, sjuksköterskor, omvårdnadspersonal och har nära samarbete med enhetschefer, fastighetskontorets handläggare, biståndshandläggare och anhöriga.
Vi bedriver även utbildning för omvårdnadspersonal.


KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Du har god samarbetsförmåga, är flexibel och visar stort engagemang i ditt arbete. Du visar på initiativrikedom och intresse av utvecklingsarbete.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort B krävs.
Tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2013-06-17 , upphör: 2013-08-23 Heltid. Dagtid. Tidsbegränsad anställning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Göteborgs stad, SDF Askim-Frölunda-Högsbo

Ansökan

Referens:
A319348
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=35cf195f-a589-496d-bd5c-f2ff047c9b46&TK=df9cd1bd-4321-4ea3-83f4-3547fcf2a7e9
Sista ansökningsdag:
2013-04-02


Senaste inkomna jobb