Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Om Praktikertjänst Geriatrik AB
Praktikertjänst är Sveriges äldsta och största vårdföretag inom privat entreprenörsdriven hälso- och sjukvård. Sedan 2009 driver Praktikertjänst Geriatrik AB Handengeriatriken och Rudans Vårdscentral som ligger i södra Stockholm. Vi kan erbjuda patienten en sammanhållen, trygg och obruten vårdkedja.

Kliniken har tre vårdavdelningar med inriktning akutgeriatrik, rehabilitering och palliativ slutenvård. Verksamheten omfattar också en stor öppenvård bestående av Avancerad sjukvård i hemmet (ASIH), Äldreteam, Trygg Hem Haninge och Trygg i Tyresö, Minnesmottagning, Rudans Rehab, Logopedmottagning samt Rudans vårdcentral där det även finns medicinsk fotvård.

Vårt koncept Patientnärmre vård lägger stor vikt vid patientens delaktighet och bygger på ett utvecklat teamarbete.

Våra värdeord är kompetens, tillgänglighet och respekt. Vi välkomnar mångfald och vill inkludera människor med olika bakgrund och förmågor i vår verksamhet. Vi är HBT-certifierade.

Om Handengeriatriken
Vårdområdet rehabilitering omfattar en paramedicinsk enhet samt Rudans Rehab som är en enhet för primärvårdsrehabilitering. Inom vårdområdet arbetar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, psykolog, dietist, kuratior, logoped, undersköterska och kulturansvarig.

Arbetsuppgifter
Som arbetsterapeut gör du bedömningar och åtgärder som är individ- och miljöinriktade avsett på aktiviteter i dagligt liv. Vår organisation ger möjlighet till att arbeta både inom geriatrik och primärvård. Beroende på kompetens och erfarenhet kan placering bli aktuell inom akutgeriatrik, geriatrisk rehabilitering och/eller primärvårdsrehabilitering.

Kvalifikationer
Du ska vara leg arbetsteapeut. Erfarenhet från geriatrisk rehabilitering och/eller primärvårdsrehabilitering är meriterande, gärna med intresse av neurologi/kognitiv rehabilitering.
Körkort.

Personliga egenskaper
Då vikariaten kräver samverkan med olika professioner och verksamehter, ser vi att du är flexibel och har lätt för samarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
40 timmar per vecka. Tillträde: Enligt överenskommelse.
Varaktighet: vecka 23-35.
Vikariat.
Lön:
Individuell lönesättning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Handengeriatriken

Ansökan

Referens:
46-556077-2419-A825
E-postadress:
inger.lindkvist@handengeriatriken.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Ansökan skickas till: Inger Lindkvist Box 550, Dalarövägen 6 136 25 Haninge


Senaste inkomna jobb