Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Centrum för Allmänmedicin


Ledare för fortbildning och utveckling av arbetsterapi inom primärvård
på 25 %.

CeFAM är det största utvecklings-, utbildnings-, och forskningscentrumet inom allmänmedicin i Sverige och bland de största i Europa. Vår främsta uppgift är att utveckla och förmedla kunskap för att förbättra människors hälsa och förbättra för patienterna i primärvården. Det gör vi genom att bedriva patientnära forskning, utbildning och utvecklingsarbete. Se hemsida: www.cefam.seArbetsuppgifter:
Varje profession bör leda och driva sin egen utveckling och sina fortbildningsfrågor. Samverkan med övriga yrkesgrupper ingår som en väsentlig del. Din uppgift blir att stödja yrkets fortbildning och utveckling med fokus på ämnet arbetsterapi inom primärvård. Tjänsten innebär att ansvara för struktur, samordning, inventering och omvärldsanalys. Samordningen innebär bland annat att stödja vårdutvecklingsledare på enheten som genomför olika fortbildningsaktiviteter. Samordning sker också tillsammans med en kollega med samma uppdrag inom sjukgymnastik I uppdraget ingår också att delta i ett råd med representanter för yrkesgrupperna som ingår i primärvården.

Vi söker dig som har/är:
- leg arbetsterapeut och verkar inom primärvård med engagemang inom yrket
- intresse och erfarenhet att leda utveckling, utbildning, forskning samt förändringsarbete
- ledaregenskaper
- pedagogiskt utbildad och erfaren


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du skall vara kliniskt erfaren från området. Du skall gärna vara disputerad men lägst magisterexamen och ha erfarenhet från undervisning inom professionen. Du tycker om att arbeta utåtriktat och självständigt. Din samarbetsförmåga är god och ditt samhällsintresse stort.


Personliga egenskaper:
Du är lyhörd och kan skapa ett positivt arbetsklimat, samt har förmåga och vilja att bygga förtroendefulla relationer såväl internt som externt. Du har förmåga att engagera, motivera och delegera och inser vikten av kontinuerlig information.

Du är van att arbeta med uppföljning och är resultatorienterad. Vidare har du förmåga att fatta beslut, göra prioriteringar samt ha en stark drivkraft att förändra och utveckla.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
25% tillsvidareanställning. Tillträde planeras from 1/9- 2013.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Hemsida:
www.jobb.sll.se

Ansökan

Referens:
SLSO-13-51866
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=SLSO-13-51866&forvaltning=5&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb