Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Funktionshinderomsorgen

Sörbo är en gruppbostad för psykiskt funktionshindrade med 12 lägenheter och är beläget i Barnarp. Vårt arbete utgår från de beslut som den enskilde har enligt Socialtjänstlagen (SoL) eller Lagen om särskilt stöd och service (LSS). Utifrån dessa beslut arbetar vi med en genomförandeplan.

Arbetet består i att tillsammans med övrig personal tillse att de boende får den hjälp och det stöd de behöver för att leva ett så självständigt liv som möjligt utifrån den enskildes egna förutsättningar och behov. Vi arbetar med kontaktmannaskap. Vi som arbetar på Sörbo är skötare och arbetsterapeuter. Du bidrar med din specifika kompetens i arbetsgruppen.

Leg arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete med psykiskt funktionshindrade är meriterande. På grund av arbetsgruppens sammansättning ser vi gärna manliga sökanden. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet såsom initiativ-, service och samarbetsförmåga. Viktigt att du tillsammans med dina medarbetare kan stimulera till utveckling av verksamheten. Schemalagd arbetstid med tjänstgöring dag, kväll och helger. Med eventuell förlängning.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat Snarast möjligt 2013-12-31 Deltid 0.75
Lön:
Individuell lönesättning enligt avtal.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Socialförvaltningen, socialnämnd
Hemsida:
www.jonkoping.se

Ansökan

Referens:
13-70-9003
Webbplats:
http://jobb.jonkoping.se/epos/?refnr=13-70-9003
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Ansökan skickas till: Socialförvaltningen Västra Storgatan 16 55189 Jönköping Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.


Senaste inkomna jobb