Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Kävlinge kommun ligger bra till - mitt i den expansiva Öresundsregionen, med hög befolkningstillväxt, stabil ekonomi och låg kommunalskatt. Här finns något för alla.

Socialtjänstens värdegrund i Kävlinge kommun betonar vikten av att arbeta med det friska hos människan för att bevara och fokusera på de individuella resurser varje människa har. Vi arbetar sedan flera år med flerprofessionellt team för att öka helhetssynen i omvårdnaden.

ARBETSUPPGIFTER
Är du arbetsterapeut och vill vara med och utveckla våra verksamheter?

Nu ska en av våra arbetsterapeuter vara föräldraledig, är du intresserad av ett längra vikariat med möjlighet att påverka utvecklingen av vården för personer med demens i Kävlinge kommun ser vi gärna din ansökan.

Hemvården i Kävlinge kommun har startat två nya äldreboenden som ligger centralt i Löddeköpinge, huset invigdes i Januari 2012. Dessutom finns 2 äldreboende sedan tidigare i Löddeköpinge.

För att utveckla vår verksamhet och höja kvaliteten, vill vi arbeta för en bredare kompetens bland personalen.

Verksamheten kommer att sträva efter varje boendes möjlighet till självbestämmande och delaktighet samt skapa en gemenskap där varje persons olika förutsättningar tas tillvara. Vi kommer att följa ny forskning både inom omvårdnad och teknik och använda oss av den i det dagliga arbetet.

Vi arbetar efter de nationella riktlinjerna för vård och omsorg vid demenssjukdom. Detta innebär att vi arbetar för att ge de boende det individuella stöd och den omsorg som de är i behov av. Vi ser det som en mycket viktigt del att arbeta aktivt med det sociala innehållet i de boendes vardag. I arbetet ingår även medicinska arbetsuppgifter enligt delegation.


Välkommen med din ansökan!KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut.

Du ska ha god kännedom om samspelet mellan människa och miljö samt vilka konsekvenser som funktionsnedsättningar och hinder eller möjligheter i miljön har för individers aktivitet och delaktighet.

Du kommer att arbeta i den dagliga omvårdnaden med demenssjuka och stödja övrig personal utifrån din kompetens som arbetsteraput.

Du ska vara trygg i din yrkesroll och kunna se lösningar istället för hinder, ha god planeringsförmåga. Vara flexibel, initiativrik, kreativ och ha lätt för att samarbeta med olika yrkeskategorier. Vi söker dig som är en ansvarstagande person med ett stort personligt engagemang och du får gärna komma med nya tankar och idéer till vår verksamhet.

Stor hänsyn kommer att tas till personlig lämplighet och att du har ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor. Du ska ha ett bemötande som präglas av respekt och värdighet. Du ska även ha förmåga att arbeta med förändringar och våga pröva nytt.

Erfarenhet av arbete inom äldreomsorg och demensvård är är meriterande.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 %
Schema. Dagtid, kvällstid samt helgtjänstgöring ingår i tjänsten.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-05-01 Tillträde sker enligt överenskommelse., upphör: Vikariatet är på ca ett år, med eventuell möjlighet till förlängning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kävlinge kommun, Hemvård
Hemsida:
http://www.kavlinge.se/toppmeny/vardomsorg.4.5b2bef7e1292089961980006012.html

Ansökan

Referens:
36/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=55f36e73-6ae6-49aa-bd25-68063bbc8a26&TK=ad78360e-86ed-4ce9-b9a4-c4746fd42a27
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
Kävlinge kommun tillämpar rökfri arbetstid. Kävlinge kommun har en strukturerad modell för rekrytering, annonsering och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb