Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut- Lidköping

Om tjänsten


Personalstrategerna är ett auktoriserat företag som finns i hela Sverige med ca 50 kontor och 170 anställda. Vi erbjuder arbetsmarknadstjänster och omställning bl.a. Program till Nytt Jobb till offentliga och privata kunder samt fackliga organisationer, förstärkt arbetsträning och rehabilitering, rekrytering och bemanning, starta eget utbildning och rådgivning.

Hos oss finns många kompe­tenser samlade bl.a. arbetsterapeuter, psyko­loger, resursvägledare. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter.


Vi expanderar och söker nu fler medarbetare som vill och kan arbeta med arbetslivsinriktad rehabilitering för människor där målet är återgång i arbete.

Tjänstens innehåll i huvudsak

De människor vi möter har på ett eller annat sätt en nedsatt arbetsförmåga. Ditt uppdrag är att UTVECKLA och stärka arbetsförmåga, aktivitetsförmåga samt höja motivation och självförtroende för att underlätta återgången i arbete. Det gör vi bl a med olika aktiviteter, kunskapsförmedling, samtal, övningar, arbetsträning och hälsofrämjande insatser. Vi arbetar med människor både individuellt och i grupp.

Formell kompetens:
Legitimerad arbetsterapeut
Minst 6 månaders erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering
Data/dokumentationsvana
B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår.

Det är meriterande om du har
kunskap/erfarenhet av arbetsförmågebedömning. Meriterande om du har kunskap om olika bedömningsverktyg såsom AWP/AWC.

Erfarenhet av att skaffa praktik/arbetsträningsplatser
Erfarenhet från olika branscher och kunskap om arbetsmarknaden och dess kompetensbehov
Goda kunskaper om möjligheter att kompensera och anpassa arbetsuppgifter för människor med nedsatt funktion.Personlig kompetens

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. Ödmjukhet, förmåga att lyssna är andra egenskaper som vi sätter värde på. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig samt tycka om att arbeta resultatorienterat.


Frågor besvaras av regional samordnare: Sara Stenlund, 076-18 10 828

Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen.

Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid/Deltid
Lön:
Enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Personalstrategerna AB
Hemsida:
http://personalstrategerna.se/

Ansökan

Webbplats:
http://personalstrategerna.se/lediga-tjanster/?aguid=220C75C6FB9440B4981BD4AFD82678F0
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb