Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Sjöstaden Mariestad med 24000 invånare ligger vackert belägen vid Vänerns strand. Göta kanal och den omväxlande skärgården är stora turistattraktioner. Vi vill fortsätta utvecklas som en attraktiv och aktiv stad, där människor och idéer får växa.

Socialförvaltningen erbjuder dig ett självständigt och omväxlande arbete på varierande tider!

Inom socialförvaltningen arbetar ca 900 medarbetare. Förvaltningen är indelad i två verksamheter: vård och omsorg samt individ och familjeomsorg.

Arbetar du inom socialförvaltningen i Mariestads kommun så är du i en organisation där vi sätter människors behov av stöd i centrum. Ett bra bemötande och ett professionellt förhållningssätt till våra brukare är starka ledord för kvalitet inom socialt arbete. Vi arbetar utifrån ett synsätt där vi i alla led fokuserar på de resurser och den förmåga som finns hos varje människa.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeut inom kommunal hälso-och sjukvård. Ansvar för ADL-bedömningar och därtill följande åtgärder. Förskrivning och utprovning av tekniska hjälpmedel samt bostadsanpassningar. Motivera och handleda kommunens omsorgspersonal. Träning och rehabilitering prioriteras i ordinärt boende men ingår också för dom som vistas på särskilt boende.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut med god förmåga att arbeta självständigt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Körkort B
Erfarenhet av arbete med äldre och funktionshindrade personer är önskvärt.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 %
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2013-06-17 , upphör: 2013-08-23
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Mariestads kommun , Socialförvaltningen
Hemsida:
http://www.mariestad.se

Ansökan

Referens:
A311345
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=69eeaa15-1f2a-413a-b2eb-51c71149534c&TK=93ac800d-e1f8-474f-ac2d-38d746d6429d
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
För den som erbjuds anställningen krävs enligt Lagen om registerkontroll fr.o.m. 2001-01-01 utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Mariestads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan!


Senaste inkomna jobb