Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut och Sjukgymnast till sommarvikariat i Bjuvs kommun.

Om tjänsten

Vi gör en resa från en industrikommun till en attraktiv Söderåskommun med fokus på boende, miljö och näringsliv. Ett arbete med att utveckla Bjuvs centralort pågår och befolkningstillväxten ökar stadigt.

Vi är drygt 1 000 medarbetare i Bjuvs kommun och arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Vår senaste medarbetarundersökning visar att våra medarbetare är mer nöjda än genomsnittet för alla kommunanställda i Sverige!

Bjuvs kommun är centralt belägen i nordvästra Skåne. Vi har goda kommunikationer med tåg och bussar och närhet till E4 och E6.

Hos oss får du vara med och påverka!

ARBETSUPPGIFTER
Som leg.arbetsterapeut och leg.sjukgymnast arbetar du i vårt rehab-team och arbetar med de sedvanligt förekommande arbetsuppgifter som våra arbetsterapeuter och sjukgymnaster har. Som arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar man både inne på särskilt boende, ute i ordinärt boende, på vår korttidsenhet och inom handikappomsorgen.

KVALIFIKATIONER
För arbetsterapeuttjänsten gäller att du ska vara leg.arbetsterapeut. Erfarenhet från att ha arbetat inom kommunal verksamhet är meriterande.
För sjukgymnasttjänsten gäller att du ska vara leg.sjukgymnast. Erfarenhet från att ha arbetat inom kommunal verksamhet är meriterande.
Du ska ha datavana och kunna arbeta i Procapita Plus.
Körkort krävs.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.
Lön:
Timlön Individuell lön enligt avtal-

Arbetsplats

Arbetsplats:
Bjuvs kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen

Ansökan

Referens:
VO 14/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e184cd98-6cff-4c49-9098-f59473be1b7b&TK=4a078d9d-16a7-4430-9942-393124505952
Sista ansökningsdag:
2013-04-30
Övrigt:
Vi kommer att ha en löpande rekrytering till dessa sommarvikariat.


Senaste inkomna jobb