Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut, rättspsykiatriska regionkliniken Växjö

Om tjänsten

I Landstinget Kronoberg kan du du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas- både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län"

Rättspsykiatriska regionkliniken i Växjö söker ny medarbetare. Vår klinik är en specialistenhet inom rättspsykiatrin och vårdar både kvinnor och män. Flertalet av våra patienter är överlämnade av domstol till vård. Vi tar även emot patienter från kriminalvården som är i behov av psykiatriska omvårdnad och behandling.

ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som arbetsterapeut inom utrednings- och behandlingsenheten ingår du i en arbetsgrupp med arbetsterapeuter, socionomer, psykologer, behandlingspedagoger, sjukgymnaster, rehabassistenter, specialpedagog och socioterapeuter. Du kommer att arbeta specifikt mot två avdelningar men även klinikövergripande. Du kommer att utföra utredningar av aktivitet och delaktighet samt genomföra åtgärder utifrån patientens resurser och begränsningar, både individuellt och i grupp. Utredningar sker i samråd med övriga yrkeskompetenser.
Du kommer att ha tillgång till yrkesspecifik handledning.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet och intresse av arbetsterapeutiskt bedömnings- och behandlingsarbete inom psykiatrisk vård är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper så som initiativkraft, ansvarstagande och problemlösningsförmåga. Du är lugn i alla situationer, är tålmodig och har en förmåga att hantera konflikter. Du ska vara en positiv och engagerad person. Du ska kunna arbeta såväl självständigt som i grupp. Du ska vara duktig på att aktivera patienter med psykiatrisk problematik. Vidareutbildning så som AMPS värderas högt.

ArbetsterapeutVillkor

Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse., upphör: 2013-12-31 Vi har två vikariat varav en av tjänsterna har goda möjligheter till tillsvidareanställning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Kronoberg, Rättspsykiatrin

Ansökan

Referens:
PSC 5/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=faee574e-c31a-4d07-bcea-e4d86ede26d5&TK=5cf648ad-de3d-459e-964e-9cb100a6c670
Sista ansökningsdag:
2013-03-24
Övrigt:
I samband med rekryteringen begär vi utdrag ur brotts- och misstankeregistret.


Senaste inkomna jobb