Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut sökes

Om tjänsten

Närsjukvård är landstingets benämning på den nära vården för befolkningen. Här ingår bland annat vårdcentraler, psykiatri, habilitering, rehabilitering, sjukhusmedicin, akutverksamhet, hemsjukvård och slutenvård som ska finnas nära befolkningen. Närsjukvården i östra Östergötland (NSÖ) har det övergripande uppdraget att samordna vården för invånarna i Norrköping, Söderköping och Valdemarsvik inom närsjukvården, med den specialiserade vården och kommunal hälso- och sjukvård. Verksamheten omsätter 1,4 miljarder kronor per år och har 1600 medarbetare.

Rehabresurs samArbete är ett projekt som samverkar med kommunen, landstinget, försäkringskassan och arbetsförmedlingen. Projektet ska skapa förutsättningar för samarbete, bygga nätverk, arbeta evidensbaserat och utveckla verksamheten. Läs mer på http://www.samordning.org/norrkoping/verksamhet/norrkoping_verksamhet_rehabresurs_samarbete.shtml

Arbetsbeskrivning
Vi söker arbetsterapeut som tillsammans med sjukgymnaster, psykologer och arbetskonsulent arbetar i team. Teamet utreder förutsättningar för arbete och bidrar till att underlätta den förändring det innebär att återgå till arbete eller studier för personer efter en längre tids frånvaro från arbetsmarknaden. Du kommer att arbeta utifrån vetenskapligt belagda metoder och genomföra fördjupade utredningar med fokus på funktions-, aktivitets- och arbetsförmåga. Du kommer att coacha, handleda och motivera deltagare enskilt och i grupp. Anpassa arbetsuppgifter och arbetsprövningsplatser med hänsyn till enskilda individers förutsättningar. Leda gruppverksamhet utifrån olika teman och efter gruppens behov.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du ska ha goda kunskaper om och erfarenhet av arbetslivsinriktad rehabilitering. Erfarenhet av arbete med personer med psykisk ohälsa och psykosomatisk problematik är meriterande liksom erfarenhet av arbete med vetenskapligt belagda bedömningsinstrument för bedömning av funktions- och aktivitetsförmåga kopplat till arbete.

Personliga egenskaper
Du har förmåga att självständigt ansvara för och driva rehabiliteringsprocesser. Du är mål- och resultatinriktad och har en god analytisk förmåga. Arbetet kräver personlig mognad, tillit, vana att leda grupper och att arbeta i team samt ett stort engagemang.

Anställning och information
Det här är ett vikariat med placering i projektet Rehabresurs samArbete under tiden 1 maj 2013 till och med 31 oktober 2013 med eventuell möjlighet till förlängning.
Körkort är ett krav.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Projektledare Anna Käcker, 070-286 58 10
Verksamhetschef Inger Berg 010-104 40 16
Facklig företrädare för FSA är Anita Utterström, 011-36 32 50

Ansökan
Sista ansökningsdag är den 27 mars 2013.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.

Landstinget i Östergötland

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.lio.se/Arbetsplats-landstinget/Lediga-jobb1/?cookietest=1&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2667%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb