Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut sökes till Habiliteringen i Motala

Om tjänstenHabiliteringen ingår som verksamhet i Närsjukvården i västra Östergötland. Vi är en specialiserad verksamhet som erbjuder habiliteringsinsatser till, så väl barn och ungdomar i åldrarna 0-18 år och deras familjer, som till vuxna och deras anhöriga. Vårt upptagningsområde är Motala, Mjölby, Ödeshög, Vadstena och Boxholms kommuner. Habiliteringen i västra Östergötland utgörs idag av tre team fördelat på ett barnteam, ett ungdomsteam och ett vuxenteam.

Arbetsbeskrivning
I tjänsten ingår arbete i barnteamet. Dina arbetsuppgifter består av utredning och behandling av barn med olika typer av funktionsnedsättningar. I dina arbetsuppgifter ingår också utprovning, ordination samt uppföljning av hjälpmedel. Alla medarbetare deltar i teamarbete, verksamhetsutveckling, kvalitetsarbete, nätverksarbete och habiliteringsplanering. Du förväntas kunna leda gruppverksamhet och föräldrautbildning som kan vara förlagd på senare eftermiddag/kväll, vilket medför att en viss flexibilitet gällande arbetstider efterfrågas.

Utbildning och erfarenhet
Vi söker en legitimerad arbetsterapeut. Det är önskvärt att du har erfarenhet av arbete med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar. På habiliteringen arbetar vi i team och du får gärna ha erfarenhet av den typen av arbetssätt.

Personliga egenskaper
Arbetet ställer stora krav på så väl initiativförmåga och förmåga att arbeta självständigt som förmåga till samverkan med andra professioner och vårdgrannar.
Det förutsätter att du är engagerad, initiativtagande och trivs i en dynamisk och utvecklingsorienterad miljö. Du är en god kommunikatör och besitter en förmåga att så väl lyssna in andra som att uttrycka dig på ett konstruktivt sätt

Anställning och information
Vi erbjuder ett vikariat på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Vikariatet pågår till 31 december 2013.
Arbetsplatsen är Motala men arbetet innebär även resor i hela västra länsdelen varför körkort erfordras.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:
Arbetsterapeut Cecilia Staf, 010-104 84 42.
Enhetschef Susanna Jangeroth, 010-104 77 19.

Facklig företrädare:
SACO, Lina Kobli, 010-104 84 35.

Ansökan
Sista ansökningsdag är 20 mars 2013. Välkommen med din ansökan via vårt rekryteringssystem.
Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt från bemannings- och rekryteringsföretag, som Landstinget i Östergötland inte har avtal med, samt försäljare av ytterligare platsannonser.
Landstinget i Östergötland

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Dag
,
Heltid
,
Tidsbegränsad anställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget i Östergötland
Hemsida:
http://www.lio.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.lio.se/Arbetsplats-landstinget/Lediga-jobb1/?cookietest=1&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D2683%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb