Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ARBETSTERAPEUT - SOMMARVIKARIAT 2013 till ASIH, Ängelholm/Helsingborg

Om tjänsten

Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 37 miljarder kronor (2012). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne.

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård?
Primärvården Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig!

Den palliativa vården i Nordvästra Skåne bedrivs i samarbete mellan åtta kommuner och Region Skåne. Vården är avsedd för patienter i palliativt skede oavsett diagnos och ålder. Målet är att tillförsäkra alla patienter i Nordvästra Skåne som är i behov av palliativ vård en god vård på lika villkor. Enheten har idag drygt 90 medarbetare. Personalen består av läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, psykolog, sjukgymnaster, dietist, läkarsekreterare, arbetsterapeuter, kurator och präst.

ASIH (avancerad sjukvård i hemmet) finns i Ängelholm och Helsingborg där teamet ansvarar för avancerad vård i hemmet, konsultinsatser och punktinsatser.

Hospice i Helsingborg är en slutenvårdsavdelning med tio platser i hemlik miljö. När vård i hemmet inte längre är möjligt är Hospice ett alternativ för såväl avlastning, symtomlindring som vård i livets slut.ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut och som vill utvecklas inom ditt yrke hos oss under sommaren 2013. ASIH, Avancerad Sjukvård i Hemmet, är en del av Primärvården Skåne och vi söker sommarvikarier till vår verksamhet med placering i Ängelholm alternativt Helsingborg.

Vi som arbetar i Region Skåne har många olika yrken där alla arbetar för att utveckla Skåne och ta hand om dess invånare. Vi skapar livskvalitet i världsklass! Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap. Du får början till ett nytt kontaktnät som du har nytta av inom ditt fortsatta yrkesliv.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett genuint intresse för palliativ vård. Har du tidigare erfarenhet från avancerad hemsjukvård/palliativ vård är det meriterande.

Du är trygg i din yrkesroll och har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus vilket innebär att du har förmågan att se patienten som individ och dess behov. En del av arbetet innebär stöd och samtal varför du måste vara kommunikativ och ha förmåga att möta människor på olika plan. För att trivas hos oss måste du kunna arbeta självständigt och fatta egna beslut men du värdesätter också teamarbete och bidrar med dina kunskaper och ett glatt humör till att skapa ett gott arbetsklimat.

Giltigt körkort krävs för tjänsten då verksamheten bedriver vård i patientens eget hem eller på särskilt boende.

För att arbeta hos oss inom Region Skåne måste du vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker både dig med några års erfarenhet och dig som är ny i din yrkesroll. Kunskaper i svenska motsvarande lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde från 2013-06-10.
Välkommen med din ansökan snarast möjligt då vi arbetar med löpande urval.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Primärvården Skåne
Hemsida:
http://www.skane.se/primarvardenskane

Ansökan

Referens:
A310523
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3097f4ef-acae-44c3-8477-cbef4de03e2a&TK=77c980a9-5964-48e6-b1a4-15911e6a790f
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb