Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Stockholms Stad
Hägersten-Liljeholmens SDF
Trekantens Servicehus

Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde.

Hägersten-Liljeholmen är en av Stockholms stads snabbast växande stadsdelar. I stadsdelen ingår Axelsberg, Örnserg, Aspudden, Fruängen, Ekensberg, Gröndal, Midsommargransen, Västertorp, Vesrberga, Mälarhöjden, Hägerstensåsen, Årstadal och Årstaberg.
I stadsdelen bor ca 75 000 invånare. Verksamheten som rör kommunal service och omsorg utförs av stadsdelsförvaltningens ca 2000 medarbetare.

Trekantens servicehus ligger brevid sjön Trekanten gångavstånd från Liljeholmen. Servicehuset har i dag 50 boenden men kommer att efter renoveringen är klar ha 89 lägenheter. Det finns restaurang öppen för allmänheten och en kiosk.
1 plats(er).Som arbetsterapeut på Trekantens servicehus ansvarar du tillsammans med sjukgymnasten för rehabilitering av boende. Du arbetar också med bedömning/träning av ADL förmåga, leda grupper, utprovning/föskrivning/anpassning av hjälpmedel. Bedömning av bostadsanpassning; dokumentation, handledning/ utbildning av personal.
Du är legitimerat arbetsterapeut och tidigare erfarenhet inom äldreomsorgen är meriterande. Du har ett rehabiliterande synsätt, kan arbeta självständigt och är flexibel. Du har lätt att samarbeta med andra yrkeskategorier. Du arbetar lika bra självständigt som i grupp, är positiv och inriktar dig på problemlösning snarare än problem.
Löneform: Månadslön.
Anställningsform: Tillsvidare.
Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs
Arbetstid: Dagtid.
Anställningsintervjuerna sker löpande.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med:
Enhetschef Päivi Palomäki,08 508 22 621


Peter Hultberg, SACO, 08 508 23 764, peter.hultberg@stockholm.se (facklig)

Tillträde: 2013-03-19.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Stockholms stad; Trekantens Servicehus
Hemsida:
www.stockholm.se/jobb

Ansökan

Referens:
A19761
Webbplats:
http://jobbistan.stockholm.se/Public/Apply.aspx?guidAssignment=416b9ec6-e644-4a6a-a4c8-59bb25389f1d
Sista ansökningsdag:
2013-03-18
Övrigt:
Ansökan skickas till: Trekantens Servicehus


Senaste inkomna jobb