Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken


Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är en länsövergripande klinik. Verksamheten är indelad i tre sektioner; Smärt- och Stressrehabilitering, Neurorehabilitering Slutenvård samt Neurorehabilitering Öppenvård. Rehabilitering erbjuds för patienter med funktionshinder efter hjärnskada, långvarig smärta, postpolio, stress, neuromuskulära sjukdomar eller inom vuxenhabilitering. Rehabiliteringsmedicinska Universitetskliniken Stockholm är certifierad enligt CARF (Commission on Accreditation of Rehabilitation Facilities).

Vi söker nu en arbetsterapeut till sektionen Neurorehabilitering Slutenvård som omfattar rehabiliteringsmedicinsk slutenvård för patienter med medelsvår till mycket svår förvärvad hjärnskada. Verksamheten är fördelad på två avdelningar med 40 vårdplatser för dygnetruntvård.


Arbetsuppgifter:

Du kommer att arbeta med individuell bedömning och behandling samt olika former av gruppbehandling. Du ansvarar för bedömning i P-ADL och I-ADL och utför behandling på funktions- och aktivitetsnivå med syfte att förbättra individens aktivitetsförmåga. I arbetet ingår även att du utför boendebedömning, bostadsanpassning och hjälpmedelsutprovning när så behövs.

Du kommer att ingå i ett team bestående av sjukgymnast, instruktör, kurator, logoped, psykolog, musikterapeut, undersköterska, sjuksköterska och läkare.


Kvalifikationer:
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom hjärnskaderehabilitering och teamarbete. Egenskaper som vi värdesätter är lyhördhet, samarbetsförmåga och flexibilitet

Personliga egenskaper:


Övrig information:
Urval och intervjuer sker löpande.


Danderyds Sjukhus AB är norra Stockholms akutsjukhus. Hos oss arbetar drygt 3500 medarbetare. Vården vi ger präglas av kvalitet och omtanke och vi arbetar utifrån Lean healthcare. I vårt uppdrag ingår utbildning, klinisk forskning och utveckling, bland annat i samarbete med Karolinska Institutet. Läs mer om oss på www.ds.se

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Vikariat under perioden april - december 2013.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Danderyds Sjukhus AB

Ansökan

Referens:
DS-13-120157
Webbplats:
http://www.jobb.sll.se/Templates/AdPage.aspx?refnr=DS-13-120157&forvaltning=10&category=-1&subcategory=-1
Sista ansökningsdag:
2013-03-24


Senaste inkomna jobb