Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut till område 3

Om tjänsten

Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter.

Vår verksamhet

Vård och omsorgsområde 3 innefattar bl.a. 4 sjukhem, ett vårdboende, 4 LSS boenden. Inom område 3 finns cirka 80 korttidsplatser. Brukrana inom området har stort omvårdnadsbehov av olika karaktär. Vi erbjuder dig stimulerande och självständigt arbete som hela tiden har brukaren i centrum.

Arbetsbeskrivning

Du kommer att ingå i ett HSL -team bestående av sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi arbetar ständigt med att brukaren skall få ett värdigt och stimulerande liv med inflytande över sin dag. Arbetssättet är till en stor del konsultativt varför är det en fördel om du har erfarenhet av att ge stöd, råd och handledning till brukare, anhöriga och personal.

Din profil

Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut som har god samarbetsförmåga och ett stort intresse för äldre människors rehabilitering. Erfarenhet av hjälpmedelförskrivning är meriterande.

Mer information och ansökan

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du enhetschef Lidija Vuletic 011- 15 78 69, 0761-259 514

Din ansökan vill vi ha senast 8 mars.


Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning.

Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad.

När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen.

Välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Tillsvidareanställning
,
Heltid
,
Dag

Arbetsplats

Arbetsplats:
Norrköpings kommun
Hemsida:
http://www.norrkoping.se/

Ansökan

Webbplats:
http://www.norrkoping.se/arbete-naringsliv/arbete/?Language=sv&RMURL=VacDetail%2Easpx%3FCommAdSeqNo%3D1719%26pp%3D3


Senaste inkomna jobb