Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut till psyk öppenvårdsmott Avesta och Hedemora

Om tjänsten

Psykiatriska öppenvården Södra Dalarna består av tre psykiatriska mottaningar, Falun, Avesta och Hedemora. Mottagningarna har bred kompetens med olika yrkesgrupper och har upparbetade nätverk och samarbetskontakter inom kommun och övrig hälso- och sjukvården. Verksamheten kännetecknats av nytänkande utveckling och det finns utvecklingsprojekt inom t ex MBT, olika gruppbehandlingar och samverkansarbete inom missbruks- och beroendevården. Mottagningarna deltar också i forskning och utvecklingsprojekt tillsammans med psykiatriska slutenvården runt KBT behandling i vårdkedjan. Det pågår också utvecklingsprojekt tillsammans med kommunerna om vård och stödsamordning för patienter med allvarligare funktionsnedsättning pga psykisk ohälsa.


ARBETSUPPGIFTER
Vikariatet innebär placering i Avesta och Hedemoras vuxenpsykiatriska öppenvårdsmottagningar. Tillsammans med övriga i teamet förväntas du utreda, planera och genomföra behandling/rehabilitering för personer med aktivitetsbegränsningar och funktionsnedsättningar på grund av psykisk ohälsa. Yrkesspecifika insatser kommer bl.a. att innefatta bedömning av aktivitetsförmåga, ADL-träning, handledning, hjälpmedelsförskrivning, nätverksmöten, och anpassning av patientens miljö. Vi erbjuder goda möjligheter till samarbete inom psykiatrin och med kommunerna, vuxenhabiliteringen, hjälpmedelsverksamheten och övriga vårdgrannar. Av vikt att du har erfarenhet av att genomgöra observationer i aktivitet, exempelvis genom bedömningsinstrumentet AMPS.
I arbetet är du en resurs till vård och stöd samordningsteamet.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett intresse av att arbeta med människor med psykisk ohälsa. Personliga egenskaper vi värdesätter är god samarbetsförmåga, att du tar eget ansvar och är strukturerad med god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Givetvis är Du legitimerad arbetsterapeut och önskvärt är att du har vidareutbildning inom vissa bedömningsinstrument (t.ex. AMPS). Om du har erfarenhet av arbete inom psykiatrin är det positivt. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har körkort.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Efter överenskommelse, upphör: 2014-05-31
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Dalarna, Sektor Södra

Ansökan

Referens:
174/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=04ca4687-28b8-4cd8-8851-bb5ab8017419&TK=1fb16471-5094-4d73-89e2-7c2a15e61485
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Senaste inkomna jobb