Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut till vuxenhabiliteringen

Om tjänsten

I Landstinget Kronoberg kan du trivas, växa och påverka. Här får du utvecklas - både som människa och i din yrkesroll. Tillsammans arbetar vi för att nå visionen "Ett gott liv i ett livskraftigt län".

Vuxenhabiliteringen är en länsövergripande verksamhet som vänder sig till personer, som har bestående och omfattande funktionshinder, medfödda eller förvärvade. I personkretsen ingår personer med utvecklingsstörning, autismspektrumstörningar och rörelsehinder m.fl.


ARBETSUPPGIFTER
I tjänsten som arbetsterapeut kommer du att arbeta länsövergripande med fokus på personer med autismspektrum tillstånd. Du kommer att arbeta med habiliterande insatser riktade mot målgruppen, såsom strategier i vardagen, hjälpmedelsförskrivning, samt bedömning och utredning. En stor del av arbetet innebär att ge information, rådgivning, konsultation, handledning och utbildning till nätverk och personal som möter personer med autismspektrumtillstånd.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är leg. arbetsterapeut som vill arbeta inom ett intressant och omväxlande arbetsområde och är intresserad av utvecklingsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom habilitering och/eller rehabilitering samt kunskaper kring neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Arbetet kräver god samarbetsförmåga därför läggs stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet och utbildning i handledning är en merit. Uppdrag i olika delar av länet förkommer och du måste därför ha körkort.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum

Ansökan

Referens:
PRC 33/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=26d0ee9a-1941-4abc-9188-f0005a9fd14a&TK=ede92e8a-0364-409d-b52c-57aa1a42d9b8
Sista ansökningsdag:
2013-03-14


Senaste inkomna jobb