Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut

Om tjänsten

Västra Götalandsregionen


NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och ger 270 000 invånare boende i Dalsland, Norra Bohuslän och Trestadsområdet (Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg) specialistsjukvård. Tillsammans är vi ca 5 000 medarbetare som arbetar på ett femtiotal utbudspunkter över hela NU-sjukvården. De två största enheterna är NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus.
NU-sjukvården är under utveckling. Merparten av den akuta verksamheten kommer att samlas till NÄL och mer av den planerade vården kommer att ske på Uddevalla sjukhus. Vi satsar på verksamhetsnära forskning så att personalgrupper kan erbjudas kompetensutveckling samtidigt som vi evidenssäkrar vår verksamhet.
Beskrivning

Arbetsterapin ger insatser till de somatiska vårdavdelningarna och mottagningarna vid båda sjukhusen.

Vid enheten arbetar arbetsterapeuter och arbetsterapibiträden.

Arbetsuppgifter

Medverkan i teamet kring patienten, utföra bedömningar och behandlingar.

Kvalifikationer

Leg arbetsterapeut. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100 %. Tillträde: 2013-06-01 eller enligt överenskommelse
tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
NU-sjukvården, Arbetsterapi, NÄL, Trollhättan

Ansökan

Referens:
2013/1053
Webbplats:
http://vgregion.mynetwork.se/what:job/jobID:20222/where:1/
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb