Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeut, vikariat, till Lyftet Rehab i Trelleborg

Om tjänsten

Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 37 miljarder kronor (2012). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne.

Vill du vara med och skapa Sveriges bästa Primärvård?
Primärvården Skåne är en konkurrensdriven verksamhet som är marknadsledande i Skåne. Genom att sätta patienten i fokus och agera i enlighet med våra värdeord kvalitet, omtanke och handlingskraft är vår vision att vara Sveriges bästa Primärvård. Våra verksamhetsmål utgår från fyra perspektiv – patient, verksamhet, medarbetare och ekonomi. Vi har idag runt 200 arbetsplatser och 3500 medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att ge våra patienter god och kvalitativ vård i rätt tid. Hos oss finns det goda utvecklingsmöjligheter för dig!

Lyftet rehab är en del av Primärvården i Trelleborg. Enheten är organiserad under Centrumkliniken men är lokaliserad i egna lokaler i centrala Trelleborg, där Primärvårdens rehabiliteringsresurser är samlade under ett tak. På enheten arbetar sjukgymnaster och arbetsterapeuter och i vårt multimodala team arbetar också läkare och psykolog. Totalt är vi 12 anställda. På Lyftet rehab genomförs polikliniska bedömningar och behandlingar primärt av de patienter som är listade på vårdcentralerna Centrumkliniken, Fagerängen och Anderslöv. Vi är ackrediterade för multimodal smärtbehandling enligt rehabiliteringsgarantin.

ARBETSUPPGIFTER
Till Lyftet rehab söker vi en vikarierande arbetsterapeut till vårt polikliniska rehabiliteringsteam i primärvården Trelleborg. Dina arbetsuppgifter innebär bland annat utprovning av hjälpmedel samt polikliniska bedömningar och behandling både individuellt och i grupp.

På Lyftet rehab arbetar vi kontinuerligt med att erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vi har högt i tak och är en prestigelös arbetsplats där vi gärna samarbetar och ständigt utvärderar vår verksamhet för att tillsammans erbjuda patienten Sveriges bästa rehabilitering.

KVALIFIKATIONER
Du som söker är legitimerad arbetsterapeut. Du bör ha något års erfarenhet inom yrket och gärna från arbete i primärvården.

Det är önskvärt att du har erfarenhet av handrehabilitering, ortostillverkning/utprovning samt ordination och utprovning av hjälpmedel, framförallt elrullstolar. Du kan uttrycka dig väl i tal och skrift. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav. Även goda kunskaper i engelska krävs. Vidare är du väl insatt i Officepaketet och det är en fördel om du är bekant med journalsystemet Profdoc eller PMO.

Som person har du en väl utpräglad samarbetsförmåga och du trivs med att arbeta i team. Du är trygg i din yrkesroll, tar gärna ansvar och är noggrann med att slutföra dina arbetsuppgifter. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tjänsten är ett vikariat under perioden 2013-06-03 - 2013-11-30.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Primärvården Skåne

Ansökan

Referens:
A319836
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=b3091e68-6149-4f95-8810-61f74f75f51a&TK=b4caaff7-da4d-4ab5-866e-c902d458e6c8
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb