Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

ARBETSTERAPEUTER - SOMMARVIKARIAT 2013, Ängelholm

Om tjänsten

Region Skåne ska främja god hälsa, vi ansvarar för att det finns bra sjukvård och kollektivtrafik för alla invånare i Skåne. I vårt uppdrag ingår också att verka som koordinator, inspiratör och samlande kraft för utvecklingen i Skåne. Vi är Skånes största arbetsgivare med 32 000 medarbetare och en total budget på 37 miljarder kronor (2012). Högsta beslutande organ är regionfullmäktige som väljs av invånarna i Skåne.

Ängelholms sjukhus bedriver närsjukvård och specialiserad planerad vård för befolkningen i nordvästra Skåne. Inom våra profilområden tar vi emot patienter från hela Region Skåne.
I vacker natur med hav och skog ligger Ängelholm nära storstäderna i Öresundsregionen.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker dig som är arbetsterapeut och som vill utvecklas inom ditt yrke hos oss under sommaren 2013.

Vi som arbetar i Region Skåne har många olika yrken där alla arbetar för att utveckla Skåne och ta hand om dess invånare. Vi skapar livskvalitet i världsklass! Vi erbjuder dig ett meningsfullt och stimulerande arbete tillsammans med medarbetare som har lång erfarenhet och bred kunskap. Du får början till ett nytt kontaktnät som du har nytta av inom ditt fortsatta yrkesliv.


KVALIFIKATIONER
Du har ett genuint intresse för människor och har patienten i fokus. Vi förväntar oss att du tillsammans med dina kollegor bidrar med din kompetens och ett gott bemötande för att ge våra patienter bästa möjliga vård. Du trivs i din yrkesroll, är engagerad och bidrar till ett gott arbetsklimat då du har god initiativförmåga och ansvarskänsla.

För att arbeta hos oss måste du vara legitimerad arbetsterapeut. Vi söker både dig med några års erfarenhet och dig som är ny i din yrkesroll. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala är ett krav.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Välommen med din ansökan så snart som möjligt. Vi arbetar med löpande urval.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Skåne, Ängelholms sjukhus
Hemsida:
http://www.skane.se/angelholm

Ansökan

Referens:
A309327
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=328e44f9-188d-4b12-b246-63d594d80ea5&TK=05c88e70-7ee8-412d-8b5c-d252cb078a3f
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
Region Skåne värdesätter alla medarbetares kompetens, oavsett olikheter såsom kön, etnicitet eller funktionsnedsättning. Vi arbetar mot diskriminering och för främjande av alla människors lika rättigheter och möjligheter. Sökande oavsett bakgrund är välkomna att söka till Region Skåne. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Region Skåne samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen. Nu kan du se i vilket skede Region Skånes rekryteringar befinner sig, www.skane.se/jobb. Här finner du också förutom annonstitel, förvaltning eller bolag, hur många som har sökt tjänsten. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.


Senaste inkomna jobb