Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeuter - sommarvikarier 2013

Om tjänsten

HELSINGBORG -SUNDETS PÄRLA
Helsingborg är det naturliga navet i den norra delen av den expansiva Öresundsregionen.
Staden erbjuder såväl människor som företag unika möjligheter för utveckling och välbefinnande. Delaktighet, framtidstänkande och ständiga förbättringar utgör grunden för landets mest attraktiva stad.

Läs mer på www.helsingborg.se

ARBETSUPPGIFTER
Vi arbetar utifrån Omsorg i Helsingborgs värdegrund för att skapa trygghet, vara mästare på möten, vara kreativ och modig och se till helheten.
Du har det övergripande rehabiliteringsansvaret tillsammans med sjukgymnasten i verksamheten. Ansvarar specifikt för P-ADL och I-ADL genom bedömning/ träning/ utvärdering/uppföljning samt bedömning, utprovning och uppföljning av tekniska hjälpmedel utifrån arbetsterapeutens förskrivningsrätt.
Vi erbjuder ett roligt och stimulerande arbete och en hälsomedveten och rökfri arbetsplats.KVALIFIKATIONER
Du är leg arbetsterapeut.
Vi söker dig som är positiv, initiativrik och kan arbeta både självständigt och i team. Du ska ha ett rehabiliterande synsätt och kunna handleda och entusiasmera omvårdnadspersonal som du arbetar nära med.
Du är trygg i datorbaserad dokumentation, vi dokumenterar i Procapita, och har vana att skriva och förmedla instruktioner/behandlingsinsatser. Du har även grundläggande datorkunskaper i Office.

Vi önskar att du har pedagogisk förmåga. Att du är rak och tydlig i kommunikation (ärlighet och öppenhet).
Att du alltid agerar för verksamhetens bästa och har goda relationer till andra.
Att du bemöter människor med respekt, trovärdighet och ett serviceinriktat förhållningssätt.
Du ska vara en god förebild som representant för Hälso- och sjukvårdsarbetet och ha förmåga att reagera, prioritera, agera, leverera och utvärdera. Du bejakar utveckling och aktivt verkar för att utvärdera och ompröva.
Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

B-körkort fordras.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Helsingborgs stad, Vård och omsorgsförvaltningen Verksamheten
Hemsida:
http://www.helsingborg.se

Ansökan

Referens:
A306760
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=de75c9b7-d3fc-4ea0-b2ef-37cdba40692f&TK=cce6c19e-a15d-4ca7-9388-7a5ca0558565
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
Vi ber dig söka tjänsten via det standardiserade ansökningsformuläret som är kopplat till annonsen. Använd länken under rubriken "Ansökan". Urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi ber dig därför fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Innan anställning kommer vi att begära att du lämnar utdrag ur Belastningsregister för enskild person (blankett RPS 442.3 11-04) i oöppnat kuvert. Denna ska tas med till intervju. Vi tillämpar löpande rekrytering.


Senaste inkomna jobb