Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Arbetsterapeuter till sommarvikariat

Om tjänsten

Omsorgsförvaltningens uppgift är att ge bästa möjliga omsorg, stöd och vård till äldre personer, till personer med funktionsnedsättning och till personer som behöver hemsjukvård. Förvaltningen har cirka 2 300 anställda inom bland annat hemvård, äldreboende, personlig assistans, boendestöd, boende för personer med funktionsnedsättning, daglig verksamhet samt hemsjukvård. De största yrkesgrupperna är undersköterskor, vårdare, personliga assistenter och sjuksköterskor. Vi anser att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på den omsorg och vård som vi erbjuder. Förbättringsarbete är en naturlig del i vardagen. Hos oss får du ett viktigt och omväxlande arbete där du ger andra människor livskvalitet.

ARBETSUPPGIFTER
I sommar har du chansen att arbeta med underbara människor. Inom omsorgsförvaltningen finns jobb som ger dig något tillbaka. Du får livserfarenhet och minnen för livet.

Förutom att du får ett sommarjobb som ofta är inkörsporten till fortsatt arbete kommer du att få nya upplevelser och många arbetskamrater.

Som arbetsterapeut kommer du att ansvara för rehabilitering av äldre. Dina arbetsuppgifter kommer bestå av rehabilitering/träning samt handledning av patienter, närstående och vårdpersonal.

Du ska vara intresserad av att arbeta med kommunal rehabilitering i såväl ordinärt som särskilt boende, i nära samarbete med sjukgymnast och övrig vårdpersonal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av vårdarbete är önskvärt.

Vi lägger stor vikt vid god samarbetsförmåga, ett gott pedagogiskt förhållningssätt samt flexibilitet. Vi kommer att se till personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

OBS! Rekrytering sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan så fort som möjligt.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning, tillträde: Tillträde juni 2013.
Lön:
Månadslön Vi tillämpar individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Växjö kommun, Omsorgen

Ansökan

Referens:
OMS 504/12
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7edd23a2-02c2-4639-8c39-7e6b8249d926&TK=060d6d49-61c3-4511-b558-8b6dda84483e
Sista ansökningsdag:
2013-03-31
Övrigt:
Om du blir aktuell för att sommarjobba inom omsorgen där du kommer i direktkontakt med omsorgstagare behöver du visa upp ett utdrag ur polisens belastningsregister. Du behöver inte skicka in utdraget tillsammans med ansökan utan lämnar det i ett obrutet kuvert till rekryterande chef. Utdraget får vara högst sex månader gammalt. Det är du själv som begär utdraget från Rikspolisstyrelsen. Utdraget kallas ”Utdrag från belastningsregistret, enskild person”. Blanketten för begäran finns på www.polisen.se Växjö kommuns anställda ska spegla den mångfald som finns i kommunen. Vi välkomnar sökande oberoende av ålder, kön och utländsk bakgrund. Vi tar inte emot ansökningar via post eller mail, utan ber dig istället att söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. CV- och annonsförsäljare undanbedes.


Senaste inkomna jobb