Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Coach (utb. arbetsterapeut) till Resursteamet

Om tjänsten

Vill du bli en del av Resursteamet?

Vår drivkraft är att möjliggöra för människor att utvecklas!
Vill du vara med och skapa möjligheter för människor att utvecklas bortom dagens gränser? Ser du möjligheter till utveckling - där andra ser hinder? Kan du motivera och skapa förutsättningar för människor att förflytta sig steg för steg i riktning mot sina egna mål? Är du utbildad arbetsterapeut och vill jobba som coach direkt med människorna i aktiviteter och processer? Då kanske du skulle vilja jobba med oss!

VAD GÖR VI?
Vi jobbar inom flera områden och vår största verksamhet är den dagliga verksamheten för personer med förvärvad hjärnskada (LSS 2) och medfödda funktionsnedsättningar (LSS1). Vi har också boendestöd för båda målgrupperna.

På Resursteamet har vi en huvudinriktning; den individuella. Att verksamheten är individuellt utformad är överordnat allt annat. Vi utgår ifrån personens behov, intressen, motivation och framför allt resurser. Därför varierar verksamheten från person till person. En stark önskan hos de flesta är att knyta eller återknyta kontakten med arbetslivet. För att hela livet ska upplevas som meningsfullt behövs det ofta någonting mer. Det kan handla om att få utvecklas genom fysisk aktivitet, utbildning, hantverk eller att bara få träffa andra för att umgås och samtala om allt det som är livet.

OLIKA BAKGRUNDER
Vi som jobbar på Resursteamet har en bred variation av utbildningsbakgrunder och livserfarenheter.
Detta är något vi ser som mycket positivt då allas olika perspektiv bidrar till att skapa ett dynamiskt och kreativt team. Just nu behöver vi fylla på med kompetenta arbetsterapeuter som vill jobba som coach i aktiviteter med personerna och utifrån deras individuella behov. Det är dessutom mycket meriterande om du har erfarenhet av att jobba med personer som har en utvecklingstörning. Eftersom vi önskar en jämn könsfördelning i arbetsgruppen ser vi gärna manliga sökande.

Krav:
- Arbetsterapeutsexamen
- B-körkort och god körvana (vi kör mycket bil i tjänsten)

Det är meriterande att:
- ha erfarenhet av att jobba med personer som har en utvecklingsstörning.

DIN ANSÖKAN
Skriv en personlig ansökan på max en A4. Berätta det du vill att vi ska veta och varför den här tjänsten hos oss verkar intressant för dig.
Ansök genom att registrera dig via vårt formulär: http://hogia.resursteamet.se/webbrekrytering/JobApplication.aspx?ID=14

OBS - ladda endast upp wordfiler och ansök endast om du uppfyller kraven ovan.


Eftersom vi får många ansökningar hinner vi tyvärr inte svara i telefon utan sök i stället information på vår hemsida www.resursteamet.se

Om du vill läsa mer om hur vi tänker kring att jobba hos oss så gå in på:
http://www.resursteamet.se/om-resursteamet/jobba-pa-resursteamet/

För att se mer om hur vår rekryteringsprocess går till ? gå in på:
http://www.resursteamet.se/upload/dokument/Rekryteringsprocessen.pdf

Välkommen att bli en resurs i vårt team!

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
RESURSTEAMET I STOCKHOLM AB

Ansökan

Sista ansökningsdag:
2013-03-27


Senaste inkomna jobb