Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg Arbetsterapeut

Om tjänsten

Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt - oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig.

Välkommen till Hofors kommun!

Varmt välkommen med din ansökan.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut hos oss utför du aktivitetsbedömningar med därtill kommande åtgärder, såsom träning och behandling, förskrivning av hjälpmedel samt handledning till personal. Vi arbetar i rehabteam, där arbete tillsammans med sjukgymnast och rehabiliteringsassistent ingår.

Ditt huvudsakliga arbetsområde är på kommunens särskilda boenden samt till en viss del inom hemsjukvården.

KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut, gärna med några års erfarenhet av yrket.

Vi söker en person som har ett professionellt och pedagogiskt arbetssätt och som har förmåga att förhålla sig till ett respektfullt bemötande av både patienter och kollegor. I övrigt ser vi gärna att vår framtida medarbetare är en positiv, noggrann, målmedveten och utåtriktad person. Stor vikt kommer att läggas vid personliga lämpligheter.

Körkort B erfordras.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2013-06-01 ev tidigare.
Lön:
Månadslön Månadslön, vi tillämpar individuell lönesättning enligt gällande kollektivavtal. Ange löneanspråk i din ansökan.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Hofors kommun

Ansökan

Referens:
Ref nr 4/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=224de120-f859-48a5-bb8d-40823c3cf24f&TK=9863c1bb-ccad-4a02-86d6-354106309e12
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
OBS! Tjänsten skall sökas genom Offentliga Jobb.


Senaste inkomna jobb