Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg arbetsterapeut

Om tjänsten

Nybro kommun är en expansiv kommun i det småländska glasriket med cirka 20 000 invånare. Här finns stora och små företag främst inom glas-, trä- och pappersindustrin - flera av dem världsledande inom sina respektive branscher.
Kommunen har ett strategiskt läge mellan de tre regionala centrumen Kalmar, Karlskrona och Växjö. Kommunikationerna är goda med järnväg samt en flygplats inom tre mil.
I Nybro kommun finns möjligheterna att välja attraktiva boende med vackra miljöer i staden eller på landsbygden. Möjligheterna till rekreation och friluftsliv är goda då det aldrig är långt till naturen.

HSL-enheten bedriver hemsjukvård och rehabilitering inom omsorgsförvaltningens verksamhetsområde.

ARBETSUPPGIFTER
Du arbetar i nära team med sjukgymnast, rehabassistent, omsorgspersonal, sjuksköterskor, enhetschefer och biståndshandläggare. I kommunal rehabilitering arbetar vi med stöd till aktivitet och träning i hemmiljö i ordinärt och särskilt boende, allt utifrån den enskildes förutsättningar och behov. Som arbetsterapeut hos oss har du fokus på bedömning/träning av aktivitetsförmåga, arm- och handfunktion och kognitiva förmågor. Bedömning, utprovning, förskrivning och uppföljning av hjälpmedel är en del av arbetet, liksom bedömning vid behov av bostadsanpassning med förslag till åtgärder. Du arbetar både direkt med patienter/omsorgstagare, men också mycket via handledning av personal och närstående. Utbildning av omsorgspersonal i bl a flyttningsteknik ingår också i Rehabenhetens ansvarsområde.
Vår arbetsplats kännetecknas av flexibilitet. Vi jobbar mycket över gränserna och försöker alltid ha den enskilde i fokus. En ständig utveckling pågår för att förbättra och effektivisera vår verksamhet.
Om det känns som något som passar dig är du välkommen med din ansökan!

KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut. Erfarenhet från äldreomsorg är meriterande. Vi betonar teamarbete med andra yrkesgrupper där du är en naturlig ledare i ett rehabiliterande förhållningssätt. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, en ödmjuk inställning, lyhördhet samt förmåga att planera och arbeta självständigt.
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Krav på körkort: B

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100%
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-05-06 , upphör: 2013-10-31
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Nybro kommun, Omsorgen - HSL

Ansökan

Referens:
13-28
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=839b6081-a124-408a-b02b-41e06330561a&TK=7bac15d8-dff7-4129-a8da-67def88adce8
Sista ansökningsdag:
2013-03-25
Övrigt:
Vi ber dig söka tjänsten genom länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är av största vikt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Efter att du sökt första gången kan du logga in till ditt CV och uppdatera dina uppgifter samt ändra i det personliga brevet. Därmed kan du söka andra tjänster inom Nybro kommun eller andra organisationer anslutna till Offentliga jobb. Alla skickade ansökningar sparas under din inloggning. Vi vill inte bli kontaktade av rekryterings-/bemanningsföretag. Vi undanber oss också samtal från annonssäljare.


Senaste inkomna jobb