Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg. Arbetsterapeut

Om tjänsten

Tibro är en västsvensk kommun med 10 600 invånare, som kännetecknas av en stark entreprenörsanda och ett gott samarbetsklimat. Här finns över 400 företag i 170 branscher och ett brett föreningsliv med många framgångsrika idrottare. Tibro är ett möbel- och inredningscentrum med unik kompetens om möbler, inredning och logistik.

ARBETSUPPGIFTER
Sedvanliga inom vård- och omsorg bestående av bedömning, behandling, träning, utprovning och förskrivning av hjälpmedel samt handledning av övrig personal i aktiverande och rehabiliterande arbetssätt.

På kommunrehab arbetar arbetsterapeut och sjukgymnast nära varandra i teamet och stor vikt läggs vid samarbete med övriga aktörer kring vårdtagaren, som alltid sätts i centrum.
Rehabassistenter finns inom organisationen.


KVALIFIKATIONER
Du ska vara leg arbetsterapeut och gärna ha erfarenhet av att arbeta med äldre.
Du som söker ska ha ett trevligt bemötande med vårdtagaren i centrum, ha lätt för att samarbeta och god förmåga att kommunicera. Du bör vara trygg i dig själv och din yrkesroll.
B-körkort är ett krav.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100%
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: 2013-09-01
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Socialtjänsten, Tibro kommun
Hemsida:
http://www.tibro.se/lediga-jobb

Ansökan

Referens:
11/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=10527b85-b8df-45f1-ba46-9f6b1c518f88&TK=e10f8258-6bba-4875-8739-38af6dea459f
Sista ansökningsdag:
2013-04-02
Övrigt:
Tibro Kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten.


Senaste inkomna jobb