Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg. arbetsterapeut till Omsorgsförvaltningen, semestervikariat

Om tjänsten

Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda.

Omsorgsförvaltningen med ca 1100 anställda omfattar äldreboenden, demensboenden, korttidsboenden, hemtjänst, nattpatrull, träffpunkter, LSS-boenden, grupp- och serviceboenden, personlig assistans, socialpsykiatri samt tryghhetspatrull.

Rehabenheten består i dag av sex arbetsterapeuter och fyra sjukgymnaster som arbetar i team. Från 1 februari 2013 kommer hemsjukvården att ingå i den nya förvaltningen. Rehabenheten utökas då med tre arbetsterapeuter och en sjukgymnast.

ARBETSUPPGIFTER
Arbetsterapeuten ansvarar för att rehabiliterande insatser erbjuds till personer som har funktionella hinder, vilka begränsar eller hotar att begränsa individens dagliga liv. I arbetet ingår förebyggande, rehabiliterande/habiliterande och kompensatoriska åtgärder. Arbetsterapeuten ingår i team runt omsorgstagaren tillsammans med andra befattningar. I arbetet ingår att kunna motivera och stimulera individen att delta i dagliga aktiviteter. Arbetsterapeuten har även kontakter med vårdpersonal, handläggare och övriga vårdgivare. Ett inslag i arbetet är handledning av vårdpersonal.

Arbetsterapeutens ansvarsområde inom Sandvikens kommun innefattar rehabilitering inom Omsorgsförvaltningens korttidsboenden, vård-och omsorgsboenden inkl demensboenden. Ansvarsområdet kan även omfatta arbete i hemsjukvård.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du bör arbetslivserfarenhet som arbetsterapeut. Meriterande är tidigare arbete inom äldre eller handikappomsorg.

Som person är du positiv och flexibel. Du är självständig, förtroendeingivande och noggrann.  Det är även viktigt att du har ett  strukturerat och serviceinriktat arbetssätt. Då vi arbetar i team ställs höga krav på god samarbetsförmåga.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.


Körkort är ett krav.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Dagtid.
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2013-06-10 , upphör: 2013-08-11
Lön:
Timlön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Sandvikens kommun, Omsorgsförvaltningen
Hemsida:
http://www.sandviken.se

Ansökan

Referens:
7-13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=9c1fd631-3c48-44d9-acca-f6071faa898f&TK=8f9eb4d6-f5b8-436c-b902-ff7eac328e7c
Sista ansökningsdag:
2013-04-15
Övrigt:
Vi välkomnar alla sökande som bidrar till mångfald oberoende av ålder, kön, funktionshinder, social-och kulturell tillhörighet, religionstillhörighet eller sexuell läggning. Sök tjänsten via www.sandviken.se. Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sandvikens kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.


Senaste inkomna jobb