Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg arbetsterapeut till semestervikariat

Om tjänsten

I Karlskoga står kultur och innovation sida vid sida. Här bubblar det av kreativitet och nytänkande. Karlskoga är vackert beläget vid sjön Möckeln mitt emellan Stockholm och Oslo. Vi siktar mot att år 2020 vara kända som möjligheternas stad, med en stark vi-anda mellan individer, aktörer och samhällets olika sektorer och där enskilda individer kan göra skillnad.

Socialförvaltningen arbetar för att du som medborgare, ung som gammal, ska vid behov av biståndsinsatser kunna få den hjälp som kan behövas. Det kan gälla hemtjänst, råd och stöd för dig som är funktionshindrad, hjälp vid försörjningsstöd, eller hjälp vid missbruksproblem. Inom förvaltningen finns också kommunens arbetsmarknadsenhet.
Socialförvaltningen är uppdelad i tre sektorer individ- och familjeomsorg (IFO), handikappomsorg (HO) och vård och omsorg (VO).

Som arbetsterapeut kommer du att arbeta på Rehabenheten inom vård och omsorg.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut har du ansvar för rehabiliteringsåtgärder, hjälpmedelsförskrivning och bostadsanpassning. Du ansvarar för att processerna planeras, genomförs, dokumenteras och utvärderas. Du samverkar internt och externt med personalgrupper inom kommunal hälso- och sjukvård samt socialtjänst.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av liknande arbete är meriterande liksom god social förmåga och förmåga till samverkan med andra yrkeskategorier.

Körkort klass B erfordras.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde efter överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karlskoga kommun, 22 Socialförvaltningen
Hemsida:
http://www.karlskoga.se/Kommun--politik/Jobba-hos-oss.html

Ansökan

Referens:
SN 2013.0053
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=3f272534-dd8d-4627-b7b4-cf1a521f5c02&TK=f808d7e4-98bd-46ea-ab2b-abff165292ac
Sista ansökningsdag:
2013-04-02
Övrigt:
För att din ansökan ska behandlas säkert och snabbt så ser vi gärna att du ansöker via den digitala länken ovan. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb