Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Leg. Arbetsterapeut

Om tjänsten

Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare.

Vård- och omsorgsförvaltningen ger stöd och service till äldre och personer med funktionsnedsättning. Förvaltningen har 1 400 anställda och vi omsätter årligen 900 miljoner kronor.

ARBETSUPPGIFTER
Vård- och omsorgsförvaltningens rehabenhet ansvarar för rehabiliterande insatser i kommunens särskilda boenden för äldre. Arbetsterapeut och sjukgymnast arbetar i team som ansvarar för rehabiliteringsverksamheten inom namngivna boendeenheter.

Vi arbetar nära omvårdnadspersonalen och till arbetsuppgifterna hör handledning av personal i rehabiliterande insatser, förhållningssätt och förflyttningssituationer.

De arbetsterapeutiska insatserna innefattar bl.a. arbetsterapeutiska bedömning, träning, uppföljning och utprovning av tekniska hjälpmedel. Journalföring sker i WM-omsorg.


KVALIFIKATIONER
-Legitimerad arbetsterapeut
-datorvana
- B-körkort

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

För att lyckas i tjänsten är du självständig och van att ta eget ansvar. Du värderar teamarbete högt och är genuint intresserad av att arbeta med äldre, av deras välbefinnande och individuella behov.

Som person är du är kreativ och ser möjligheter istället för hinder. Du har också god förmåga att ta dig an och lösa problem. Du strävar efter ett gott samarbete, är flexibel och delar gärna med dig av din kompetens. Du har också glimten i ögat och ett prestigelöst förhållningssätt.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tidsbegränsad anställning 11 dagar - 3 månader, tillträde: 2013-06-17 , upphör: 2013-08-09

Arbetsplats

Arbetsplats:
Botkyrka kommun, Vård och Omsorg, Rehabenheten

Ansökan

Referens:
A318664
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d126d0e8-5602-4a9e-922f-3f5e949a4e55&TK=06e8a927-1016-40e3-8b96-bc5486e835b9
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Vi ser gärna att du skickar in din ansökan snarast då intervjuer sker fortlöpande.


Senaste inkomna jobb