Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Legitimerad arbetsterapeut

Om tjänsten

Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen.

Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer.

Här är det läge för det goda livet!
Läs mer om kommunen på www.mark.se

Samrehab är en samfinansierad rehabiliteringsorganisation med kommunerna Mark och Svenljunga,
primärvården i området och SÄS Skene som arbetsområde. Vi är ca 75 anställda med drygt 20 arbetsterapeuter, knappt 30 sjukgymnaster samt rehabassistenter och hjälpmedelstekniker. Vi ansvarar för insatser vid sjukhusets vårdavdelningar, poliklinisk verksamhet, hemrehabilitering och habilitering på basnivå.


ARBETSUPPGIFTER
På grund av intern rörlighet inom verksamheten kan vikariaten bli aktuella inom Samrehabs olika delar, slutenrehab, mottagning och hemrehab.
Placering kan bli aktuell i Skene eller Svenljunga.


KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut, körkort erfordras. Tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut är meriterande.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100% dagtid
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Enligt överenskommelse. 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Marks kommun, Samrehabsförvaltningen
Hemsida:
http://www.mark.se/sv/invanare/Stod-och-omsorg/Rehabilitering/

Ansökan

Referens:
A319184
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=e2ed4b23-089f-4c86-94b1-2e69570591fb&TK=39b53b6d-905c-4cda-b7cf-0265df6d2d43
Sista ansökningsdag:
2013-03-21
Övrigt:
Marks kommun som arbetsgivare ska främja lika rättigheter, skyldigheter och möjligheter för alla medarbetare och värdesätter de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning kan tillföra verksamheten. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Marks kommun har upphandlade avtal.


Senaste inkomna jobb