Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Legitimerad arbetsterapeut

Om tjänsten

Tomelilla kommun, på Österlen i Skåne, har 12 900 invånare. Vi är en del av den expansiva Öresundsregionen och är en kommun med landsbygdskänsla men ändå nära större städer och kontinenten. Tomelilla kommun har 900 anställda.Rehabgruppen består av 13 medarbetare, som utgår ifrån Välagården i centrala Tomelilla. Rehabgruppen ansvarar för rehabiliteringsverksamheten såväl inom särskilt boende som i ordinärt boende. Rehabgruppen och sjuksköterskegruppen ingår i samma enhet och har en gemensam enhetschef och samordnare. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med livskvalitet i fokus. På arbetsplatsen tillämpas rökfri arbetstid.

ARBETSUPPGIFTER
I arbetet som arbetsterapeut ingår arbetsuppgifter som t. ex. bedömning av aktivitetsförmåga, specifik träning och behandling, förskrivning av hjälpmedel, bostadsanpassning och handledning av omvårdnadspersonal och anhöriga. I arbetet ingår samarbete med övriga i rehabgruppen, särskilt nära samarbete med sjukgymnast. Samarbete sker även med övriga runtomkring vårdtagaren, såsom enhetschef, biståndshandläggare, sjuksköterska och omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut.
God samarbetsförmåga är ett krav. Arbetet kräver att du är självständig, lyhörd, flexibel och kreativ.
B-körkort krävs. Erfarenhet i yrket är meriterande. Erfarenhet av arbete inom hemrehabilitering och kommunal verksamhet är meriterande.
Erfarenhet av rehabiliteringsarbete av äldre är meriterande.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Deltid. 85%, möjlighet finns för utökning av arbetstiden till heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2013-05-01 eller enligt överenskommelse.
Lön:
Månadslön Individuell lönesättning.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Tomelilla kommun, Hälso- och sjukvård

Ansökan

Referens:
A319070
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=7ea627d4-908c-4bde-8350-648d7fc170d6&TK=bfc30418-9d27-4de5-8456-fad55aea0ddc
Sista ansökningsdag:
2013-03-18
Övrigt:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.


Senaste inkomna jobb