Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Omvårdnadsförvaltningen söker vikarierande arbetsterapeut

Om tjänsten

Söderhamn är en skärgårdskommun i södra Hälsingland, med goda kommunikationer längs Ostkustbanan och E4. Vi satsar på ett gott företagsklimat, entreprenörskap och livslångt lärande.

I kommunen finns drygt 2 200 medarbetare med många olika kompetenser. Vi arbetar hälsofrämjande i vår organisation, för att inspirera, uppmuntra och bekräfta varandra.

Samtliga verksamheter i omvårdnadsförvaltningen är kvalitetscertifierade enligt den internationella standarden Investor in People (IIP). Som medarbetare utgör du vår viktigaste resurs. Genom engagemang och delaktighet skapar vi tillsammans en vård och omsorg med värme, omtanke och god kvalitet.

Vi är drygt 800 personer som arbetar med vård och omsorg av äldre och personer med funktionsnedsättningar.ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut ingår Du i kommunens rehabiliteringsverksamhet och arbetar inom hemsjukvården med rehabilitering i det egna hemmet, samt gentemot vård- och omsorgsboenden inom äldreomsorgen.

Rehabiliteringsverksamheten består fr.o.m. 1 februari av 20 medarbetare; 5 rehabassistenter, 1 hjälpmedelstekniker, 7 arbetsterapeuter och 6 sjukgymnaster. Dina uppgifter som arbetsterapeut är att undersöka, bedöma planera samt ordinera/delegera och kontinuerligt följa upp rehabiliteringsinsstserna.

Rehabiliteringsarbetet bedrivs i samarbete med vårdtagare, närstående, sjuksköterska och övrig omvårdnadspersonal.

KVALIFIKATIONER
Legitimerad arbetsterapeut. Du är självklart intresserad av att arbeta med äldre. Har Du erfarenhet av detta sedan tidigare är det meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Eftersom de arbetsplatser Du arbetar gentemot är spridda inom kommunen, är körkort en förutsättning för arbetet.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras, om det är ett önskemål.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: 2013-04-01 Enligt överenskommelse. Vi ser gärna att du börjar så snart som möjligt., upphör: 2013-10-31
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Söderhamns kommun, Omvårdnadsförvaltningen
Hemsida:
http://www.soderhamn.se

Ansökan

Referens:
ON 2013/0042
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ad02c08-18e6-40da-bf59-af74ca3aa9df&TK=186fef22-0a31-470e-88a9-76f2d04b3edc
Sista ansökningsdag:
2013-03-10
Övrigt:
Vikariatet grundar sig på föräldraledighet och kan eventuellt komma att förlängas. Söderhamns kommun är en rökfri arbetsplats varför vi gärna ser att du också är det. Omvårdnadsförvaltningen strävar efter en jämnare könsfördelning mellan de anställda, varför vi särskilt välkomnar manliga sökande. Inför rekryteringsarbetet har Söderhamns kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.


Senaste inkomna jobb