Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Semester vik. ARBETSTERAPEUT

Om tjänsten

Om kommunen:
Allt fler människor och företag upptäcker kuststaden Strömstad som en attraktiv plats att bo och leva i med sitt natursköna läge i norra Bohuslän vid Skagerack. Kommunen växer och har idag 12 000 invånare. Strömstad har med sin placering vid hav och skog en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Strömstads kommun är i ett expansivt skede och de kommande åren väntar bland annat stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.

Om verksamheten:
På Rehabenheten arbetar vi i en självstyrande grupp med delegerade ansvarsområden. Detta ger möjlighet till ett fritt och självständigt arbete. Tillsammans med de övriga i teamet ansvarar du för verksamhetens drift och utveckling. Teamet består av sjukgymnaster, arbetsterapeuter, hjälpmedelstekniker och syn- och hörselinstruktör/rehabassistent.

Arbetsuppgifter:
Kommunens Rehabenhet ansvarar för både särskilt och ordinärt boende när det gäller hemrehabilitering, individuell träning samt handledning och utbildning av vårdpersonal och anhöriga.Arbetsterapeuterna gör bedömningar, erbjuder träning och rådgivning samt förskriver och provar ut hjälpmedel. Arbetsteraputen medverkar vid ansökan om bostadsanpassningsbidrag.

Kvalifikationer:
Du som söker ska vara legitimerad Arbetsterapeut. Vi ser gärna att du har erfarenhet av kommunal rehabilitering tidigare, men det viktigaste är att du är en person som passar in i teamet och har lätt för att samarbeta, är flexibel och kan arbeta självständigt. Önskvärt att du har vana att dokumentera i datajournal. Körkort är ett krav.

Övriga upplysningar:
Rekryteringen sker löpande och du kan därför blir kontaktad innan ansökningstiden har gått ut.

Praktisk information:
Tjänsten är ett vikariat på heltid. Rehabenheten tillämpar individuell lönesättning. Tillträde 2013-06-17 -2013-08-31.

Kontaktperson:
Arbetsterapeut: Elisabeth Coster 0526-196 98.

Fackliga företrädare:
SACO, FSA, Mathias Hansson, telefon 0526-196 98, e-post: mathias.hansson@stromstad.se

Till bemannningsföretag:
Vi undanber oss kontakt med bemannings- och annonsföretag i rekryteringen.

Välkommen med din ansökan till:
Strömstads kommun, omsorgsförvaltningen, 452 80 Strömstad eller via e-post: on.diarie@stromstad.se. Märk din ansökan med ON/2013-0021.

Sista ansökningsdag: 2013-03-31.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Strömstads kommun
Hemsida:
http://www.stromstad.se

Ansökan

Referens:
ON/2013-0021
E-postadress:
on.diarie@stromstad.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-31


Senaste inkomna jobb