Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

semestervikarie Arbetsterapeut

Om tjänsten

Arbetsplatsen
Attendo bedriver hemvård i Helsingborg på uppdrag av Helsingborgs stad och söker nu semvik arbetsterapeut till sommaren som kan vikariera när ordinarie arbetsterapeuter skall ha semester v26-31.

Attendo Sverige är ett av Nordens ledande vård- och omsorgsföretag. Attendo erbjuder tjänster inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till funktionshindrade. Vi finns på ett 70-tal orter från Ystad i söder till Kalix i norr.

Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 12 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet.


Attendo är ett svenskt vård- och omsorgsföretag som arbetar på uppdrag av kommuner i Sverige, Norge och Danmark. Vi har närmare 11 000 medarbetare som arbetar inom äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt omsorg till personer med funktionsnedsättning. Vår vision är att stärka individen genom att se till det friska. Vårt dagliga arbete präglas av engagemang, kompetens och hjälpsamhet.

Arbetsuppgifter
Du kommer att ha ett självständigt och omväxlande arbete i nära samarbete med arbetsterapeut, sjukgymnast, omvårdnadspersonal och sjuksköterskor.
Arbetet består bland annat av hjälpmedelsförskrivning, bostadsanpassning, bedömning av aktivitets- och funktionsförmåga samt rehabilitering. Utbildning, handledning och stöttning av omvårdnadspersonalen ingår också i det dagliga arbetet.Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Vi vill gärna att du har en vana vid att arbeta med hjälpmedel, rehabilitering och att handleda personal.
Som person är du självständig, flexibel och har en god förmåga samarbetsförmåga.
Du har B körkort

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Attendo AB
Hemsida:
http://www.attendo.se

Ansökan

Referens:
8335
Webbplats:
http://www.attendo.com/sv/se/arbetahososs/Lediga-Jobb/SkaneBlekinge/semstervikarie-Arbetsterapeuter/
E-postadress:
anneli.axelsson@attendo.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-17
Övrigt:
Mer information om tjänsten finns under länken "Ansök via extern webbplats".


Senaste inkomna jobb