Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

SEMESTERVIKARIER - Arbetsterapeut

Om tjänsten

I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet.

Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på tio förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda.

Omsorgsförvaltningen ansvarar för insatser till äldre.

Förvaltningen är indelad i fyra verksamhetsområden:

Verksamhetsområde Norr
Verksamhetsområde Söder
Verksamhetsområde Gemensam
Verksamhetsområde Hälso- och sjukvård

ARBETSUPPGIFTER
Kommunal hemrehabilitering ger stöd till träning och aktivitet i hemmiljö och i ordinärt och särskilt boende med anpassning till faktorer i patientens omgivning. Till semesterperioden 2013 söker vi nu arbetsterapeuter. Du arbetar med bedömning och träning i aktivitet samt handledning och instruktion till patient, närstående och omvårdnadspersonal. I arbetsuppgifterna ingår även bostadsanpassning och hjälpmedelsförskrivning. Du arbetar i hemteam tillsammans med sjukgymnaster, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, enhetschefer och myndighetshandläggare.KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är utbildad arbetsterapeut. Befattningen kräver att du är stresstålig och flexibel. Du är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du är en lagspelare. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Rekryteringsarbetet kommer att ske löpande under ansökningstiden.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
heltid/deltid
måndag till fredag
Sommarjobb / Säsongsanställning 11 dagar - 3 månader, upphör: Semesterperiodens slut
Lön:
enl avtal

Arbetsplats

Arbetsplats:
Kalmar kommun, Omsorgsförvaltningen
Hemsida:
http://www.kalmar.se

Ansökan

Referens:
A307406
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=19ca0af2-1bfc-4797-bd37-4ae9770ab0f6&TK=0f42dda7-dc4b-43ae-9a53-4fa6c869a688
Sista ansökningsdag:
2013-05-31
Övrigt:
Du söker tjänsten genom länken i denna annons. För att alla ansökningar ska bli likvärdigt granskade vid urvalsprocessen måste du söka via länken i varje specifik tjänst. OBS: Skicka INTE din ansökan via E-post eller brev.


Senaste inkomna jobb