Warning: mktime() expects parameter 6 to be long, string given in /storage/content/84/159984/karriar.info/public_html/page/viewJob.php on line 38
Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Semestervikarierande Arbetsterapeuter!

Om tjänsten

Vill du arbeta på en arbetsplats där övertygelsen om alla människors lika värde och en humanistisk människosyn genomsyrar arbetet? Vill du starta din vårdkarriär, ta då chansen att jobba som semestervikarie hos oss under sommaren 2013!

 

 

Sjukvården i Västmanland är indelad i två förvaltningar:

• Västmanlands sjukhus – finns i Västerås, Köping, Sala och Fagersta

• Västmanlands primärvård, psykiatri och handikappverksamhet finns i hela Västmanlands län.

För vidare information om våra kliniker/mottagningar, besök vår hemsida www.ltv.seLandstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Arbetsterapeutens arbete består av bedömningar av patientens funktions- och aktivitetsnivå och förskrivning av kognitionshjälpmedel och sinnestimulerande hjälpmedel samt uppföljning av dessa. Behandlingsarbetet innefattar arbetsterapeutiska insatser i syfte att hjälpa patienten till ökad aktivitetsbalans i vardagen. Stöd- och/eller terapeutiska samtal ingår också.

 


Kvalifikationer: Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet av arbete som arbetsterapeut ser vi det som mycket meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning.

 

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och kvalitetsmedveten. Du relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt samt bidrar till eget och andras lärande. Vi tror att du ser ett vikariat som starten på en vårdkarriär och givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Självklart anser du att kundservice och det dagliga mötet med patienter är A och O för att trivas och lyckas i ditt arbete.

 

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Hos Landstinget Västmanland anstränger vi oss för att du ska ska få heltidsarbete. Är du rätt person har du mycket goda möjligheter till förlängning under hösten. Vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion samt möjligheter till hjälp med att hitta boende på orten.

 

 

Anställningsvillkor: Semestervikariat. Heltid, deltid. Dagtid.

 

Upplysningar maila: 74211@ltv.se (ansökan tas ej emot via e-post)Facklig företrädare: Vid fackliga frågor, vänligen kontakta det fackförbund du är medlem inom.

 

Sista ansökningsdag 2013-03-31

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Ej specificerat
,
Heltid
,
Sommarjobb

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västmanland
Hemsida:
http://www.ltv.se

Ansökan

Webbplats:
http://www.ltv.se/Jobb/Lediga_jobb/?rmpage=job&rmjob=61%26pp%3D8


Senaste inkomna jobb