Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Sommarvikariat Arbetsterapeut

Om tjänsten

Arvidsjaur är en expansiv kommun i Lapplands inland. Vi har goda kommunikationer med bl.a egen flygplats med dagliga turer till Stockholm och under vintern även ut i Europa. Kommunen har hög servicenivå och utgör ett handelscentrum för omgivande kommuner i inlandet. Den omfattande biltestverksamheten och turismen skapar en unik internationell och dynamisk miljö. Utmärkelserna Årets Skolkommun 2010 och 2011 samt Årets Stadsnätsentreprenör 2010 ger uttryck för kommunens ambition att vara "Bäst i Test". Kultur och Fritidsutbudet är rikt och föreningslivet har en stark ställning. I Arvidsjaur kan de flesta få sina intressen tillgodosedda!
Arvidsjaurs kommun är en rökfri arbetsplats och vi tror att alla yrken passar både kvinnor och män.

Vi undanber oss att bli kontaktade av annonsförsäljare, rekryteringsfirmor samt bemanningsföretag.

Arbetsbeskriving: Arbetsterapeut i Hemsjukvård och särskilda boenden.
Sommarvikariat start 17/6 -11/8 eller enligt överenskommelse.

Arbetsuppgifter: Du arbetar i öppen hälso- och sjukvård i kommunens hemsjukvård/särskilda boenden. Du gör bland annat bedömning av rehabiliteringsbehov och aktivitetsförmåga, följer upp och dokumenterar enligt gällande lagstiftning. Att motivera och inspirera är en stor del av uppdraget då du instruerar, tränar och gör hjälpmedelsutprovningar. Bostadsanpassningar förekommer också. I arbetet ingår att handleda, undervisa patient, närstående och omvårdnadspersonal. Du har ett nära samarbete med omvårdnadspersonalen såväl som övriga aktörer.

Kvalifikationer: Legitimerad Arbetsterapeut. Du har stort intresse av att arbeta med människor och deras välbefinnande. Du är positiv och flexibel och kan arbeta självständigt såväl som i grupp. I ditt arbete har du ett tydligt patientfokus och visar i handling att patientens behov prioriteras högst av allt i verksamheten.
Datorvana samt B-körkort krävs. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Körkort klass -B---.
Övrigt: Befattningen kräver utdrag från polisens belastningsregister.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid
Vikariat
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Arvidsjaurs kommun
Hemsida:
www.arvidsjaur.se

Ansökan

Referens:
A13.pvng84.3
Webbplats:
http://www.hrsupporten.se/arvidsjaur.php
Sista ansökningsdag:
2013-04-30


Senaste inkomna jobb