Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Temabo söker Arbetsterapeut till Daljunkaregårde

Om tjänsten

Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vår ambition är att våra verksamheter ska bli föredömen när det gäller salutogen äldreomsorg och där aktiviteter och rehabilitering ses som en naturlig del i vård- och omsorgsarbetet. Vi använder oss även av konstens och hantverkets positiva effekter på hälsan.
Temabo driver Daljunkaregården på uppdrag av Falu kommun. Uppdraget är att skapa ett attraktivt serviceboende med inriktningen musik. Daljunkaregården är beläget i centrala falun. Inom huset finns 40 lägenheter. Inriktningen på daljunkaregården innebär allt från enkla insatser till avancerad hälso- och sjukvård. Huset rymmer även stora lokaler som utnyttjas till våra dagliga temaaktiviteter.
Arbetsterapeuterna har en viktig roll i Temabos arbete, att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Som Arbetsterapeut ansvarar du för att planera, och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov i enlighet med det salutogena förhållningssättet.

Dina arbetsuppgifter som Arbetsterapeut innebär bland annat ett ansvar för att:
- Planera, utföra och dokumentera rehabiliteringsinsatser utifrån varje enskild boendes förutsättningar och behov.
- Genomföra ADL-bedömningar.
- Bedöma förändringar i boendes hälsotillstånd och utifrån detta vidta lämplig åtgärd.
- Utprovning av hjälpmedel.
- Upprätta och följa upp rehabiliteringsplan för de boende du har boendeansvar för.
- Handleda och utbilda kollegor i förflyttningsteknik, handhavande av hjälpmedel och övrigt inom rehabiliteringsområdet.
För att motsvara de krav vi ställer på dig är det en förutsättning att du är legitimerad Arbetsterapeut gärna med några års erfarenhet av arbete inom vård och omsorg. Du är lösningsinriktad, lyhörd och har god samarbets- och kommunikationsförmåga. Vidare är du ansvarsfull och kan arbeta självständigt i alla delar av arbetsområdet.

Temabo eftersträvar mångfald på arbetsplatserna varför vi önskar sökande med olika bakgrund, kön och ålder. Vi lägger mycket stor vikt vid personliga egenskaper.

Tjänsten är ett vikariat på 50 % Tillträde 1/6-31/8
Har du frågor, kontakta verksamhetschef Ulrika Forsmark 023-828 92

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
11 dagar - 3 månader, Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Temabo AB, Daljunkaregården
Hemsida:
http://www.temabo.se

Ansökan

E-postadress:
ulrika.forsmark@temabo.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-22


Senaste inkomna jobb