Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vi söker Leg. Arbetsterapeut till Uppsala

Om tjänsten

Iris Hadar växer. Vill du vara med på vår resa?

Iris Hadar utvecklar och erbjuder funktionsstärkande tjänster som skapar möjligheter att frigöra människors fulla kapacitet. Vi arbetar med utbildning, utredning och rehabilitering av människor som av någon anledning behöver extra stöd i sin livs- arbets- eller studiesituation. Vi är specialiserade på olika funktionsnedsättningar inom syn, döv och hörsel, dyslexi och kognitiva funktionsnedsättningar.

Din roll
Är du intresserad av att vara med och utveckla vår organisation? Har du driv? Då kan du bli en i vårt team. En chans för dig som vill jobba i en verksamhet fylld av utmaningar, möjligheter och stimulerande arbetsuppgifter!

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du kommer att arbeta i ett av våra uppdrag på vår enhet i Uppsala. Uppdraget heter Utredningsplatser inför bedömning av arbetsförmåga och genomförs i samarbete med Arbetsförmedlingen.

De huvudsakliga arbetsuppgifterna i uppdraget är att handleda, observera och planera för de deltagare som är inskrivna, vilka kan ha fysiska, psykiska och/eller neuropsykiatriska funktionsnedsättningar.

Som handledare i uppdraget kommer du att göra aktivitetsbaserade bedömningar. Varje deltagare har individuella frågeställningar som ska besvaras under den tid som de är inskrivna. För att kunna besvara dessa frågor samt för att kunna göra bedömningen så får de utföra specifikt utvalda arbetsuppgifter.

Då många av deltagarna har olika förutsättningar behöver man även anpassa både arbetsuppgifter och arbetsmiljön efter individens behov. Man har regelbunden kontakt med specialister på Arbetsförmedlingen för uppföljning och avstämning gällande de deltagare som är inskrivna.

Dina kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut samt har minst 6 månaders erfarenhet av arbete med att instruera, handleda och observera deltagare i arbetsliknande situationer samt dokumentera sina iakttagelser.

Vi söker dig som:
- har genomgått AMPS-utbildning
- har ett empatiskt förhållningssätt
- är serviceinriktad
- har ett lösningsorienterat förhållningssätt
- kan planera självständigt och organisera ditt arbete
- har god samarbetsförmåga

Meriterande är:
- erfarenhet från arbete med människor med olika behov av stöd eller funktionshinder t.ex. från arbetslivsinriktad rehabilitering.
- kunskap i ergonomi

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig
En dynamisk och kreativ miljö där du får möjlighet att utvecklas tillsammans med kompetenta kollegor.

Tjänsten omfattar 75%-100% och är en tillsvidareanställning. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt då vi intervjuar löpande.

För mer information om tjänsten kontakta:
Alina Rocabado, Platschef
Telefon 0703-24 10 21

Din ansökan
Skicka gärna in din ansökan snarast möjligt i form av ett CV och ett personligt brev till adressen rekrytering@iris.se Intervjuer och urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Rubricera ditt mail med "Arbetsterapeut Uppsala".

Sista ansökningsdag: 2012-03-15

Läs mer om vår verksamhet på
www.irishadar.se

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid/Deltid

Arbetsplats

Arbetsplats:
Iris Hadar AB
Hemsida:
http://www.irishadar.se

Ansökan

E-postadress:
rekrytering@iris.se
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
Rubricera ditt mail med "Arbetsterapeut Uppsala"


Senaste inkomna jobb