Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vik. Arbetsterapeut i vårdplaneringsteamet

Om tjänsten

Vård- och omsorgsförvaltningen är en beställar- och utförarorganisation. Biståndskontoret ansvarar för alla beställningar avseende insatser inom äldre- och handikappomsorgen samt för uppföljning av uppdragens utförande. Biståndskontoret är indelat i två enheter och en stab. Biståndsenheten ansvarar för myndighetsutövning avseende insatser inom äldreomsorg. Vårdplaneringsteamet på biståndsenheten ansvarar för administration och biståndsbedömning för personer som behöver vårdplanering inför utskrivning från slutenvård. LSS- och debiteringsenheten ansvarar för insatser inom LSS samt hantering av förvaltningens avgifter och fakturering.

ARBETSUPPGIFTER
Som arbetsterapeut i vårdplaneringsteamet på biståndsenheten fungerar du som en länk mellan slutenvården och kommunens hemrehab för att skapa en fungerande vårdkedja. Du deltar tillsammans med biståndsbedömare på vårdplanering utifrån ett HSL perspektiv. Som arbetsterapeut har du under vårdplaneringen även ett ansvar för att förmedla behov av andra hälso- och sjukvårdsinsatser. I arbetet ingår också ett administrativt ansvar.

KVALIFIKATIONER
Examen från arbetsterapeututbildning samt yrkeserfarenhet från området är ett krav. Vi vill att du har god administrativ förmåga och lätt för att uttrycka dig muntligt och skriftligt. Bra bemötande och en god förmåga att samarbeta är en förutsättning för det teamarbete som vi bedriver.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast efter överenskommelse, upphör: Vikariat, 6 månader med möjlighet till förlängning.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Karlstads kommun, Vård- och omsorgsförvaltningen

Ansökan

Referens:
A319025
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=45db82c8-e269-41b2-8075-a92f68e4aec4&TK=6ea7023e-87ea-48e0-8100-e2f4386b8519
Sista ansökningsdag:
2013-03-15
Övrigt:
Karlstads kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.


Senaste inkomna jobb