Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Vik Arbetsterapeut till arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten

Om tjänsten


Arbetsterapi- och sjukgymnastikenhetens huvudsakliga uppgift är att försörja inneliggande och polikliniska patienter med funktions- och aktivitetsproblem inom den somatiskt specialiserade akutvården (infektions, kirurg-, barn-, ortopediavdelningar) med arbetsterapi och sjukgymnastik. Enheten har ca 18 personer anställda inom yrkesgrupperna: arbetsterapeut, sjukgymnast, assistent och undersköterskor.

Östersunds sjukhus är ett komplett och välutrustat akutsjukhus med hög kompetens både vad gäller medicinska specialiteter och omvårdnad. Sjukhuset med 2400 medarbetare är det enda i länet, det är en fördel eftersom det möjliggör en närhet mellan de olika specialiteterna. En närhet som kommer patienterna till del.

I Jämtlands län med sina 127 000 invånare står livskvalitén i fokus. Här samsas fridfull ro i en nära och storslagen natur med brokig stadspuls och rikt kulturutbud. Här finns möjlighet till en trivsam boendemiljö och en upplevelsefylld fritid.

God hälsa och positiv livsmiljö är nyckelorden i Jämtlands läns landstings vision. Som medarbetare hos oss samverkar du med många olika yrkeskategorier med spets- och bred kompetens. Du är också medlem i vår personalförening som erbjuder en mängd olika och roliga aktiviteter.ARBETSUPPGIFTER
Huvuduppgiften som arbetsterapeut inom arbetsterapi- och sjukgymnastikenheten är bedömning av aktivitetsförmåga, hjälpmedelsbehov samt inledande rehabilitering. I arbetet ingår utbildning av avdelningspersonal. Arbetet är förlagt främst till ortopedavdelning.

KVALIFIKATIONER
Leg arbetsterapeut, önskvärt med yrkeserfarenhet. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete inom akutsjukvård. Det är viktigt att du är flexibel, kan hantera varierande arbetsbelastning, kan arbeta självständigt, har lätt för att samarbeta samt kan prioritera mellan olika arbetsuppgifter. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet.

ArbetsterapeutVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Vikariat tom 130831.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Jämtlands läns landsting
Hemsida:
http://www.jll.se

Ansökan

Referens:
LS/357/2013
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=1ccbff86-8616-4fcc-b031-8cf242999bc7&TK=37068d24-013a-4f10-91aa-5c132db20b93
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb