Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef Palliativa teamet Avesta/Hedemora

Om tjänsten

Palliativa teamet i Avesta/Hedemora är ett väletablerat och välfungerande specialist team där professionerna, läkare, sjuksköterskor, sjukgymnast, arbetsterapeut, sjukhusdiakon och dietist ingår.

ARBETSUPPGIFTER
Som avdelningschef har du personalansvar och är kostnadsställeansvarig. Du skall utveckla och driva den specialiserade palliativa vården tillsammans med teamet och ingå i klinikens ledningsgrupp.KVALIFIKATIONER
Tjänsten som avdelningschef är ett förordnande med en tillsvidareanställning i din grundprofession som sjuksköterska gärna med vidareutbildning i palliativ vård.

Vi ser gärna att Du har tidigare erfarenheter som chef/ledare. Som person är Du drivande och motiveras av att arbeta mot uppsatta mål och att visa resultat. Du skall ha lätt att kommunicera och kan ta beslut, kunna arbeta i team samtidigt som Du skall kunna utveckla teamet framåt.

Vi sätter stor vikt till Din personliga lämplighet, Din samarbetsförmåga och Din flexibilitet.
Körkort erfordras.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Initialt är förordnandet tidsbegränsat till tre år med möjlighet till förlängning. Du skall ingå i teamet som sjuksköterska 25 % av Din tjänstgöringsgrad.
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Dalarna, PALLIATIVA TEAMET DALARNA
Hemsida:
http://www.ltdalarna.se/templates/Base____2553.aspx

Ansökan

Referens:
169/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=6e2f0f7c-d59c-4c8e-aa6e-2fe18382304c&TK=6370147a-2f4b-48f2-b054-da9b51ecde17
Sista ansökningsdag:
2013-03-17
Övrigt:
Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Senaste inkomna jobb