Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till Hemsjukvården!

Om tjänsten

Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika
yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där
framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv.

ARBETSUPPGIFTER
Nu söker vi en avdelningschef till Hemsjukvården!

Med visionen ”Alltid bästa möjliga möte” driver proAros framgångsrikt verksamhet inom bland annat området vård och omsorg.

Att vara en utförare bland flera på en konkurrensutsatt marknad ställer stora krav på vår organisation. Vi genomgår en förflyttning bort från det traditionella förvaltningstänkandet till att bli en professionell tjänsteleverantör. I det arbetet utmanar vi traditionella strukturer och tankesätt och uppmuntrar entreprenörskap, kreativitet och nytänkande. En lärande organisation med kunskapsöverföring och lärande grupper genomsyrar allt arbete som drivs inom verksamhetsområdet

Västerås stad tog från och med första september 2012 över ansvaret för hemsjukvården. Ett halvår senare har vi kommit långt i utvecklingen. Nu söker vi dig som genom uppdraget som avdelningschef vill fortsätta att bygga och påverka den goda och trygga vård vi utför i hemmen. Ditt uppdrag är att både självständigt och med stöd av enhetschef leda, styra och utveckla verksamheten så att kraven i gällande avtal, lagar och policies uppfylls och efterlevs. Du ska planera och organisera det dagliga arbetet och vara en närvarande ledare. Nytänkande ser vi som avgörande för att nå måluppfyllelse med kvalitet och ekonomi i balans och nöjda kunder och motiverade medarbetare.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som har minst två års erfarenhet inom verksamhetsområdet vård och omsorg. Vi vill att du har ledarerfarenhet och du får gärna ha erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete. Vi ser det som meriterande om du också har erfarenhet av affärsmässig och konkurrensutsatt verksamhet. Dina datakunskaper är goda och du behärskar MSOffice och andra arbetsrelaterade program. Du har kunskap om medicinska rutiner och gärna också kunskap om ekonomi och personaladministration.

Du är en person som leder, driver, motiverar och skapar förståelse. Du förblir motiverad och ser till att projekt avslutas och resultat uppnås även om det tar tid i organisationen. Din samarbetsförmåga är god och du relaterar till andra människor på ett lyhört och smidigt sätt. Du är noggrann och kvalitetsmedveten och fattar omdömesgilla och när det krävs snabba beslut. Din kommunikativa förmåga är god – du är tydlig och har förmåga att säkerställa att budskapen når fram. Du har en hög grad av personlig mognad.

Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås.

För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Västerås stad
Hemsida:
http://www.vasteras.se/omvasteras/jobbaivasterasstad/Sidor/fordelarmedarbeteivasterasstad.aspx

Ansökan

Referens:
A318611
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=66aebd23-4bd5-48fc-978d-53f18fbad43e&TK=d1c8db17-5ea2-4698-b446-f2ee7d7da788
Sista ansökningsdag:
2013-03-17
Övrigt:
Är du intresserad av att söka tjänsten? Då ber vi dig att söka via "Sök jobbet här"- funktionen på denna sida, då urvalet sker i en databas där kompetens, utbildning, arbetslivserfarenhet och andra kvalifikationer bedöms utifrån ditt ansökningsformulär. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.


Senaste inkomna jobb