Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till Intensivvårdsavdelningen i Falun

Om tjänsten

Intensivvårdsavdelningen i Falun söker en ny avdelningschef. Här bedrivs intensivvård, intermediärvård och postoperativ övervakning, både på IVA och uppvakningsavdelning. Vi servar sjukhusets alla specialiteter.

Vi söker Dig som har modet och viljan att tillsammans med 95 medarbetare fortsätta att utveckla och förbättra den högteknologiska och multidisciplinära vård.

Med fokus på patienten och en arbetsmiljö som engagerar personalen, blir du en viktig faktor att hjälpa till och leda intensivvården framåt under 2000 talet.

ARBETSUPPGIFTER
I rollen som avdelningschef har Du ansvar att leda och utveckla enheten gällande personal, ekonomi, omvårdnad, drift och arbetsmiljö.
Vid din sida har Du en biträdande avdelningschef och medicinskt ansvarig läkare. Tillsammans med övriga chefer på kliniken ingår Du i klinikledningen och är direkt underställd verksamhetschefen.

KVALIFIKATIONER
Du har erfarenhet av chefsuppdrag eller det som Arbetsgivaren bedömer som likvärdiga arbetsuppgifter. Det är självklart en fördel om Du har erfarenhet av intensivvård.
Vi vill att du har erfarenhet av att arbeta med människor och verksamhetsutveckling med god arbetsmiljö som följd.
Vi värnar även om en hög patientsäkerhet och ser det som ett viktigt mål för Dig och vår verksamhet.

Du ska ha lätt för att kommunicera, tycka om att arbeta i grupp samtidigt som du självständigt kan driva utveckling för att optimera vården för patienterna.
Vi sätter stor vikt vid Dina personliga egenskaper.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid. 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten är ett treårigt förordnande som avdelningschef med tillsvidareanställning enligt grundprofession.
Tillsvidareanställning

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Dalarna, OP/AN/IVA-KLIN FALUN-LUDVIKA
Hemsida:
http://www.ltdalarna.se/templates/Base____4478.aspx

Ansökan

Referens:
140/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=d4d5d9e5-984b-45b6-98d3-ed0053bca80d&TK=a1674e12-35bd-43e2-a84d-e10a5b6ab455
Sista ansökningsdag:
2013-03-18
Övrigt:
Landstinget Dalarna verkar för en drogfri arbetsmiljö och tillämpar därför bland annat obligatorisk drogtest vid nyanställning av personal. När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt e-rekryteringsystem för att få effektiv, snabb och säker hantering av din ansökan. Av administrativa skäl kan vi tyvärr inte ta emot ansökningar via mail. Vi har gjort vårt medieval och vill därför ej bli kontaktade av andra säljbolag eller rekryteringsföretag.


Senaste inkomna jobb