Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till medicinkliniken vid Hallands sjukhus Halmstad

Om tjänsten


Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka.
Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen.

Hallands sjukhus är indelat i flera områden där Medicinkliniken ingår i område 1 tillsammans med Medicinkliniken i Varberg, Akutkliniken och Infektionskliniken i Halland. Medicinkliniken består av fem vårdavdelningar samt ett antal öppenvårdmottagningar.

ARBETSUPPGIFTER
Vi organiserar om chefsuppdragen på medicinklinken och i samband med det behöver vi förstärka med ytterligare en avdelningschef. Syftet med omorganisationen är att skapa en god tillgänglighet för våra patienter och en god arbetsmiljö för våra chefer och medarbetare.
Vi söker Dig som är intresserad av att arbeta som avdelningschef i ett uppdrag som innebär ett ansvar för medicinmottagningen, neurologimottagningen, lung-och allergimottagningen samt klinisk fysiologisk mottagning.

Vi erbjuder ett spännande uppdrag som avdelningschef i kombination med en grundanställning inom din profession.

En viktig del i uppdraget kommer att vara att planera och leda den dagliga öppenvårdsverksamheten och tillsammans med personalen arbeta för att utveckla våra mottagningar. Du kommer att ansvara för personalfrågor och arbetsmiljö för ca 30 medarbetare samt medverka vid ekonomisk planering och uppföljning. Då mottagningsverksamheterna har anknytning till olika avdelningar på medicinkliniken kommer det även ingå ett samarbete med avdelningscheferna på dessa avdelningar. Du kommer att vara underställd verksamhetschefen på Medicinkliniken på Hallands sjukhus Halmstad och ingå i klinikens ledningsgrupp, en roll som kräver ett helhetstänkande utifrån organisationens bästa.

Som avdelningschef blir du förordnad i en period om fyra år.

KVALIFIKATIONER
Relevant utbildning med vårdanknytning eller annan lämplig högskoleutbildning. Vi ser gärna att du som söker tjänsten har tidigare erfarenhet av att leda verksamhet med flera professioner. Uppdraget kräver ett strukturerat och processorienterat arbetssätt då stort fokus ligger på produktionsplanering. Vi fäster stor vikt vid samarbetsförmåga och personliga egenskaper.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Arbetsplats

Arbetsplats:
Region Halland, Medicinkliniken

Ansökan

Referens:
24/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=bc585c72-58a4-42ee-a8fb-d983b06a2f1f&TK=d69bf341-3e29-4e51-a50a-eba910b392d0
Sista ansökningsdag:
2013-03-17


Senaste inkomna jobb