Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till vårdcentralen Centrum i Växjö

Om tjänsten


Landstinget Kronoberg är det lilla landstinget med de stora möjligheterna. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Tillsammans bidrar vi till att nå visionen om ett gott liv i ett livskraftigt län.

ARBETSUPPGIFTER
Vårdcentralen Centrum ingår i Primärvårds- och rehabcentrum. Det är ca 7200 personer som har valt Vårdcentralen Centrum som sin vårdcentral. Vårdcentralen ligger centralt i Växjö och är en ”lagom stor” vårdcentral, med korta kommunikationsvägar och ett positivt arbetsklimat. Enheten har 23 medarbetare.

Som avdelningschef kommer du att leda det dagliga arbetet på vårdcentralen. Du kommer också tillsammans med verksamhetschefen att ansvara för personal, ekonomi och arbetsmiljö

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse av ledarskap. Du är lyhörd för medarbetarna som du engagerar och får att växa och utvecklas i sin yrkesroll.
Du bidrar till en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete på enheten.
Du har god förmåga till administration, planering och logistik, samt att du har goda datakunskaper.
Du bör vara sjuksköterska/ distriktssköterska, undersköterska eller läkarsekreterare och har erfarenhet av arbete i primärvård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid.
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, tillträde: Tillträde enligt överenskommelse., upphör: Tidsbegränsat chefsförordnande, med en tillsvidareanställning inom din grundprofession.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum

Ansökan

Referens:
PRC 31/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=cc2e56a6-340a-4e87-95fa-347b745f0a73&TK=b6c33627-2b03-43ac-a831-acf9e0d9b504
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb