Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Avdelningschef till vårdcentralen Lammhult

Om tjänsten


Landstinget Kronoberg är det lilla landstinget med de stora möjligheterna. Vi erbjuder hälso- och sjukvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Tillsammans bidrar vi till att nå visionen om ett gott liv i ett livskraftigt län.

ARBETSUPPGIFTER
Vårdcentralen Lammhult ingår i Primärvårds- och rehabcentrum. Det är ca 2500 personer som har valt Vårdcentralen Lammhult som sin vårdcentral. Vårdcentralen ligger mycket vackert vid sjön Lammen och är en ”lagom liten” vårdcentral, med korta kommunikationsvägar och ett positivt arbetsklimat. Enheten har 12 medarbetare.

Du kommer att arbeta viss del av din tjänst som avdelningschef, och resterande tid inom din grundprofession som kan vara sjuksköterska/distriktssköterska, undersköterska eller läkarsekreterare.
Som avdelningschef kommer du att leda det dagliga arbetet på vårdcentralen. Du kommer också tillsammans med verksamhetschefen att ansvara för personal, ekonomi och arbetsmiljö
KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har ett stort intresse av ledarskap. Du är lyhörd för medarbetarna som du engagerar och får att växa och utvecklas i sin yrkesroll.
Du bidrar till en bra arbetsmiljö och ett gott samarbete på enheten.
Du har god förmåga till administration, planering och logistik, samt att du har goda datakunskaper.
Du bör vara sjuksköterska/distriktssköterska, undersköterska eller läkarsekreterare och ha erfarenhet av arbete i primärvård.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid / deltid. Enligt överenskommelse
Dagtid.
Tidsbegränsad anställning, upphör: Tidsbegränsat chefsförordnande, med en tillsvidareanställning inom din grundprofession.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Kronoberg, Primärvård och Rehabcentrum

Ansökan

Referens:
PRC 28/13
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=a3baaa01-073e-4abe-86be-777b420b8698&TK=48c7e9ca-0530-4fa6-a3d7-f32b7a7bb5b6
Sista ansökningsdag:
2013-03-11


Senaste inkomna jobb