Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Biträdande Vårdcentralschef

Om tjänsten

Västra Götalandsregionen


Primärvården är invånarnas första naturliga kontakt med hälso- och sjukvården i Västra Götalandsregionen. Vid våra mottagningar möter vi vårdsökande i alla åldrar och i alla faser i livet. Förutom hög tillgänglighet och medicinsk kompetens vill vi ge service och bemötande utöver det förväntade. Vi utbildar framtidens primärvårdspersonal och satsar på patientnära forskning och utveckling för att kunna erbjuda den vård våra patienter efterfrågar - nu och i framtiden.

Från och med den 15 april 2013 byter den offentliga primärvården namn till Närhälsan. Det nya namnet innehåller två av våra viktigaste värden; närhet och hälsa. Vi utvecklar vård som håller högsta kvalitet, är lätt att nå och ges på lika villkor.
Beskrivning
Vårdcentralen Frölunda är en enhet som befinner sig i en mycket spännande utvecklingsfas. Vårdcentralen har knappt 13 000 listade och har för tillfället 2 fasta specialister i allmänmedicin, en geriatriker, en ST-läkare samt 4-5 hyrläkare med hög kontinuitet.
Personalgruppen består av drygt 30 personer och vi utvecklar team kring diabetes, astma-kol,akut omhändertagande,hypertoni, äldre och psykosocial problematik. Vår BVC finns i Familjecentralen Trädet ca 500 meter från vårdcentralen.
Västerakuten är vår och västra Göteborgs Jourcentral  som till hösten komemr att sammansmälta med centrumakuten och vår nuvarande biträdande vårsdcentralschef har en omfattande och viktig roll i den sammanslagningen.

Vi behöver därför en ny biträdande vårdcentralschef som tillsammans med tf vårdcentralschefen har stort intresse av att driva ett omfattande utvecklings-och förbättringsarbete för Frölunda vårdcentral, som skall möta nya förhållanden och nya möjligheter i framtiden med våra patienters behov i centrum!

Arbetsuppgifter
Som biträdande vårdcentralschef ansvarar du för den löpande dagliga verksamheten och bemanningen på vårdcentralen, schemaläggning för olika personalkategorier samt viss ekonomi-och personaladministration. du kommer att vara tf vårdcentralschefens "högra hand" och dennes ställföreträdare och delegeras olika arbetsuppgifter utefter behov.Tillsammans med t f vårdcentralschef har du här en unik möjlighet att bedriva ett omfattande utvecklingsarbete som omfattar allt från rutiner, arbetssätt, samarbete,arbetstsidsförläggning, lokalrenovering och logistik till rekrytering av fasta medarbetare.

Kvalifikationer
Distriktssköterska med erfarenhet av ledarskap. Tidigare erfarenhet av arbete på vårdcentral är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper såsom flexibilitet, samarbets-och organisationsförmåga.

Villkor
Till att börja med ett vikariat omgående t om 130831 med eventuell förlängning och med goda möjligheter till fortsatt chefsuppdrag.


Om Västra Götalandsregionen
Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland. Läs om våra gemensamma värderingar och Personalvision 2021 på http://www.vgregion.se/PV2021

Ansökan
Västra Götalandsregionen ser helst att du registrerar din ansökan via rekryteringssystemet. Om du som sökande har frågor om den utannonserade tjänsten eller av särskilda och speciella skäl inte kan registrera dina uppgifter i ett offentligt system - kontakta kontaktperson för respektive annons.

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare:
Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Västra Götalandsregionen har upphandlade avtal

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
3 - 6 månader, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
100%. Tillträde: Snarast
visstidsanställning mer än 6 månader eller längre

Arbetsplats

Arbetsplats:
Primärvården, Vårdcentralen Frölunda, Göteborg

Ansökan

Referens:
2013/964
Webbplats:
http://vgregion.mynetwork.se/what:job/jobID:20004/where:1/
Sista ansökningsdag:
2013-03-18


Senaste inkomna jobb