Notera att sista ansökningsdagen har passerat i denna jobbannons!

Enhetschef för Hörselhabilitering och rehabilitering

Om tjänsten

Landstinget Västernorrland arbetar för liv och hälsa och är en av länets största arbetsgivare.

I Västernorrland har du alltid nära till berg, skogar, hav, älvar och sjöar. Här finns en unik skärgård med fridfulla fiskeläger och fina havsbad. Flera skidanläggningar, välskötta skoter- och vandringsleder och golfbanor finns nära till hands. Kulturlivet erbjuder något för alla smaker och varje sommar anordnas ett antal rikskända festivaler.

I Sundsvall kan du besöka ett internationellt kasino och norra Sveriges största handelsområde Birsta City. Två äventyrsbad finns, Paradisbadet i Örnsköldsvik och Himlabadet i Sundsvall.

I Västernorrland finns tre flygplatser och det tar ungefär 50 min att flyga till Stockholm. Vägnätet är bra och snabbtågsförbindelse finns längs norrlandskusten

Vi söker en ny enhetschef inom Hörselvården för enheten Hörselhabilitering och rehabilitering, då vår nuvarande enhetschef går i pension.

Hörselvården är en samlad resurs för länets barn, ungdomar och vuxna med hörselnedsättning/dövhet och andra problem inom det audiologiska området. Verksamheten består av hörselhabilitering och rehabilitering, hörcentralverksamhet samt teknisk hörselvård. Inom verksamheten finns även tolk- och taltjänst. Hörselvården har en samlad kompetens för psykosociala, pedagogiska, medicinska och tekniska insatser som kombineras efter den enskildes behov och förutsättningar.
Vid enheten för habilitering och rehabilitering arbetar psykologer, kuratorer, pedagoger och logoped. Enheten har som mål att ge våra patienter/brukare insatser med rätt innehåll, hög kvalitet, gott bemötande och hög tillgänglighet.

ARBETSUPPGIFTER
Som enhetschef ansvarar du för ledning och utveckling av verksamheten i nära samverkan med Hörselvårdens hörcentraler och teknisk hörselvård. I uppdraget ingår verksamhetsuppföljning och att ha ansvar för personal-,ekonomi-, arbetsmiljö- och kvalitetsfrågor. Tjänsten är direkt underställd verksamhetschefen och du kommer att ingå i Hörselvårdens ledningsgrupp.


KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har högskoleutbildning inom området eller motsvarande samt dokumenterad erfarenhet av ledarskap. Praktisk erfarenhet från hälso- och sjukvård, med erfarenhet från habilitering och rehabilitering, är meriterande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där samarbetsförmåga, ansvarskänsla och personligt mod är viktigt
Du har god självkännedom, är närvarande och prestigelös i ditt ledarskap och har förmåga att se till helheten. Genom ett kommunikativt ledarskap utvecklar du verksamheten mot uppställda mål i ett nära samarbete med medarbetarna.
Du ska ha datorvana och behärska officepaketet. Erfarenhet av System Cross och Audit Base är en fördel.

Tag chansen att arbeta tillsammans med oss i ett intressant och dynamiskt verksamhetsområde!

Avdelningschef, vårdavd. mottagn./VårdenhetschefVillkor

Varaktighet och arbetstid:
Tillsvidare, Heltid
Arbetstidvaraktighet:
Heltid.
Dagtid.
Tillsvidareanställning, tillträde: Tillträde 2013-06-10 eller enligt överenskommelse. Anställningen är en tillsvidareanställning med tidsbegränsat chefsförordnande.
Lön:
Månadslön

Arbetsplats

Arbetsplats:
Landstinget Västernorrland, Hörselvården

Ansökan

Referens:
13LS658
Webbplats:
http://www.aditrorecruit.com/Public/Apply.aspx?guidAssignment=ae205d5b-8daa-4a66-bd84-8126b07b8329&TK=423cd300-293b-4280-bb75-7af24eae9da5
Sista ansökningsdag:
2013-03-17
Övrigt:
Vi har gjort vårt mediaval för denna annons och undanber oss därför kontakt med annonssäljare och andra säljare av rekryteringstjänster.


Senaste inkomna jobb